"Ilija je dedi, koji je bio u invalidskim kolicima, prerezao vrat": Rođak kaže da je kuća strave puna krvi

10.04.2022

14:40

0

U čačanskom naselju Atenica gde se juče dogodio masakr jutros je sablasno mirno

"Ilija je dedi, koji je bio u invalidskim kolicima, prerezao vrat": Rođak kaže da je kuća strave puna krvi
ubistvo čačak (7) - Copyright 24sedam/Ljiljana Keković

U čačanskom naselju Atenica gde se juče dogodio masakr jutros je sablasno mirno.

Podsetimo, juče ujutru pronađena su tri beživotna tela, a za smrt oca, majke i dede osumnjičen je Ilija G. (21). Mladić je uhapšen u blizini mesta na kom se desio zločin.

U kući u kojoj su živeli nema nikog osim nekoliko policajaca koji pod nadstresnicom traže sklonište od kiše. Stariji sin Nikola, jedini koji je preživeo masakar, noć je proveo kod tetke u komšiluku.

- U kući je sablasno, krvi ima na sve strane. Ilija je dedi, koji je bio u invalidskim kolicima, prerezao vrat. Teško mi je da govorim...u kući je i dalje scena kao iz najgoreg horor filma. Nikola tamo ne može da se vrati, kod rodbine je proveo noć. Mi smo došli da izjavimo saučešće, a ne znamo kome, jer su svi pobijeni, a kuća prazna - priča rođak dodajući da se još uvek ne zna datum sahrane.

24sedam/Ljiljana Keković
 

Komšije, rodbina i prijatelji nastradalih su jos uvek u šoku. Danas je malo ko iz ulice želeo da priča s novinarima. Komšije se trude da se Nikoli, jedinom prezivelom nađu pri ruci, da pomognu i da ga uteše.

- Dajemo sve od sebe, al utehe nema. Bili su divni ljudi, Milan je sagradio tolike građevine, hteo da obezbedi sinove. Majka Sladja se brinula o nepokretnom svekru, o mužu koji je imao moždani udar, o mlađem sinu koji je svaki čas pravio probleme, priča komšija i dodaje,

- Dan pre ubistva sa Milanom sam pio kafu na poslu, pričali smo o svakodnevnim, neobaveznim temama.

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam/Kurir

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike