Policija privela 31 osobu: Neće biti dozvoljeno nasilje na ulicama glavnog grada!

17.09.2022

14:50

0

Ministarstvo unutrašnjih poslova odlučno će sprovoditi zakon

Policija privela 31 osobu: Neće biti dozvoljeno nasilje na ulicama glavnog grada!
policija prajd ata (4) - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova su danas do 15 časova, zbog narušavanja javnog reda i mira u glavnom gradu, priveli 31 osobu.

Ministarstvo unutrašnjih poslova odlučno će sprovoditi zakon i neće dozvoliti nasilje na ulicama glavnog grada, narušavanje javnog reda i mira i ugrožavanje lične i imovinske sigurnosti građana.

Da podsetimo, ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin izjavio je da "neće tolerisati nasilje na ulicama Beograda, niti će biti nedozvoljene šetnje.“

24sedam/Goran Sivački
 

- Ministarstvo unutrašnjih poslova još jednom upozorava sve da neće tolerisati nikakvo nasilje na ulicama Beograda i da će striktno sprovoditi zakon i odluke nadležnih organa i sudova - navodi se u saopštenju Aleksandra Vulina i dodaje:

- Kao što je saopšteno od strane Ministarstva unutrašnjih poslova i potvrđeno od strane Upravnog suda, neće biti nikakve nedozvoljene šetnje, baš kao što neće biti dopušteno ugrožavanje lične i imovinske bezbednosti bilo koga. Prema svakom ko bude kršio javni red i mir, biće primenjena sva zakonom dozvoljena sredstva - izjavio je ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin.

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike