Šta se stvarno dogodilo u selu Bresnica: Porodica zvala Hitnu zbog porođaja, a ne zbog opekotina! Sumnjivo kako se trudnica zapalila

16.09.2022

13:37

0

Autor: 24sedam

Poziv ekipi Hitne pomoći uputila je porodica njenog sadašnjeg nevenčanog supruga

Šta se stvarno dogodilo u selu Bresnica: Porodica zvala Hitnu zbog porođaja, a ne zbog opekotina! Sumnjivo kako se trudnica zapalila
Ilustracija - Copyright Profimedia

Trudnica iz sela Bresnica kod Čačka koja se polila benzinom i zapalila smeštena je u KC Kragujevac, a porodica navodno nije prijavila da je ona pokušala da se zapali, već je, prema nepotvrđenim informacijama, pozvala Hitnu tvrdeći da joj je krenuo porođaj!

Poziv ekipi Hitne pomoći uputila je porodica njenog sadašnjeg nevenčanog supruga, tvrdeći da su joj krenuli porođajni bolovi. Kada su lekari došli da je preuzmu, videli su da ima opekotine po telu.

Iz čačanske bolnice potvrdili su da su ženu preuzeli.

- U Službu urgentne medicine primljena je trudnica u devetom mesecu trudnoće koja je jutros pokušala samoubistvo samospaljivanjem. Sa opekotinama stomaka, ruku i nogu najpre je smeštena u jedinicu intenzivnog lečenja, a zatim je nakon opservacije upućena u Klinički centar Kragujevac na dalje lečenje. Prema dostupnim informacijama, pacijentkinja je majka troje dece - izjavila je Jelena Knežević, PR čačanske Opšte bolnice.

Prma navodima profesorke Aleksandra Dimitrijević, rukovodilac Klinike za ginekoligiju i akušerstvo UKC Kragujevac, ttrudnica je trenutno u dobrem opštem stanju.

-Trudnoća je uredna, što znači da ne mora porevremeni porođaj. Beba za sada nije ugrožena. Na osnovu sadašnjeg ultrazvučnog pregleda, a i po nekim pokazateljima, smatramo da se radi o terminskoj trudnoći, odnosno da je pred porođajem - kaže profesorka Dimitrijević.

Procena je da je opekotinama, otprilike, zahvaćeno 12 odsto od ukupne površine tela.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Kurir

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike