Monstruozan čin kod Trgovišta: Muškarac pretukao trudnu suprugu u šestom mesecu!

21.05.2022

11:07

0

Ovaj par je inače vrlo zanimljiv meštanima ovog kraja pošto je mlada došla iz Albanije i započela život sa čovekom iz Trgovišta, tako da su svi bili oduševljeni koliko se brzo prilagodila sredini

Monstruozan čin kod Trgovišta: Muškarac pretukao trudnu suprugu u šestom mesecu!
Ilustacija - Copyright Pixabay

U okolini Trgovišta, u petak oko 19 sati, policiji je prijavljen slučaj porodičnog nasilja koje je mnoge u ovom malom mestu šokirao.

U Osnovnom javnom tužilaštvu u Vranju je potvrđeno da je u porodičnoj kući u okolikini Trgovišta četrdesetogodišnji muškarac pretukao svoju dvadesetosmogodišnju suprugu koja je u šestom mesecu trudnoće.

Sve je počelo verbalnim sukobom u kome je je on aludirao na preljubu sa njene strane, onda kada je ona to negirala on ju je najpre uhvatio za vrat, a zatim i udario pesnicom u predelu stomaka, pišu "Novosti".

On je priveden, određeno mu je policijsko zadržavanje, tereti se za krivično delo nasilje u porodici, dok je ona ostala u porodičnoj kući.

Ovaj par je inače vrlo zanimljiv meštanima ovog kraja pošto je mlada došla iz Albanije i započela život sa čovekom iz Trgovišta, tako da su svi bili oduševljeni koliko se brzo prilagodila sredini.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike