Najnoviji detalji o stanju trudnice koja se jutros zapalila: Nisu životno ugrožene ni ona ni beba! Pod opekotinama 12 odsto kože

16.09.2022

13:08

0

Autor: 24sedam

Čeka se procena psihičkog stanja trudnice koja se jutros pokušala ubiti

Najnoviji detalji o stanju trudnice koja se jutros zapalila: Nisu životno ugrožene ni ona ni beba! Pod opekotinama 12 odsto kože
Copyright Foto:24sedam/Katarina Mihajlović

Trudnica iz Čačka (31) koja se danas zapalila stigla je pre pola sata u UKC Kragujevac i nije životno ugrožena, potvrdila je profesor doktor Aleksandra Dimitrijević, rukovodilac Klinike za ginekoligiju i akušerstvo UKC Kragujevac.

- Ttrudnica je trenutno u dobrem opštem stanju, vitalni parametri su joj dobri. Trudnoća je uredna, što znači da ne mora porevremeni porođaj. Beba za sada nije ugrožena. Na osnovu sadašnjeg ultrazvučnog pregleda, a i po nekim pokazateljima, smatramo da se radi o terminskoj trudnoći, odnosno da je pred porođajem - kaže profesorka Dimitrijević.

Dodaje da trudnica ima opekotine i da je odmah konsultovan i plastični hirurg.

- Procena je da je zahvaćenosti tela opekotinama otprilike 12 odsto od ukupne površine. Biće pod nadzorom plastičnog hirurga. Trenutno čekamo psihijatra da dođe u konsuiltaciju, za sada nemamo procenu njenog psihičkog stanja - navodi prof. dr Dimitrijević, uz napomenu da nemaju dokumentaciju o njenim trudnoćama od ranije, već samo znaju da je ovo četvrta trudnoća po redu.

Trudnica se zapalila u selu u okolini Čačka, a inače je njeno prebivalište prijavljeno u Vrnjačkoj Banji.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Kurir

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike