Posle tri sata pakla Slobodan zaplakao kad je video ćerku: Otmičar mu sve vreme držao nož pod grlom! (FOTO/VIDEO)

15.09.2022

17:43

0

Pomahnitali mušterija držao kao taoca Slobodana Trifunovića, vlasnika automehaničarske radnje

Posle tri sata pakla Slobodan zaplakao kad je video ćerku: Otmičar mu sve vreme držao nož pod grlom! (FOTO/VIDEO)
talacka kriza karaburma TAOC PARTNERKA ROZE (7) - Copyright 24sedam/D.A.

Slobodan Boban Trifunović (65), koga je pomahnitala mušterija tri sata držala kao taoca u njegovoj automehaničarskoj radnji na Karaburmi, zaplakao je kad ga je policija oslobodila.

Policija je, oko 18.30 sati, uletela u automehaničarsku radnju i izvela Stevana J. (26) koji je vlasnika automehaničarske radnje "Boban" u Micka Krstića broj 1 uzeo za taoca i sve vreme mu držao nož pod grlom.

- Hitna pomoć je Bobana odvezla malopre. Koliko sam videla on je dobro. Kad je izašao iz radnje posle oslobođenja i video ćerku rasplakao se - rekla je žena očevidac za 24sedam.

Trifunović je, kako kažu komšije, pre određenog perioda doživeo moždani udar i jedna strana mu je paralisana. Zbog toga ga je Hitna pomoć odvezla u Klinički centar Srbije.  Stevan J. je navodno dolazio da popravlja skuter kod njega.

- Mladić koji je napravio talačku krizu je svakodnevna mušterija. Dolazi tu i često je u alkoholisanom stanju. On je i juče napravio haos. Lomio je svoja kola i niko nije mogao da ga smiri od prisutnih u radnji - rekli su novinarima članovi porodice Slobodana Trifunovića.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike