Snajka vlasnika radnje na Karaburmi kome napadač drži nož pod grlom: Spasao je život tom đubretu koji ga drži kao taoca

15.09.2022

15:56

0

Autor: D.A./M.Vu

Za sada nepoznati napadač uzeo je oko 15.30 sati vlasnika automehaničarske radnje u Micka Krstića 1 za taoca i sve vreme mu drži nož pod grlom

Snajka vlasnika radnje na Karaburmi kome napadač drži nož pod grlom: Spasao je život tom đubretu koji ga drži kao taoca
viber_slika_2022-09-15_17-04-53-368 - Copyright Ćerka taoca/Foto: 24sedam/D.A.

- Hteo je sebe da ubode i Slobodan je hteo da ga zaštiti da ga spreči. Tada je napadač skočio i stavio i jednom i drugom nož pod grlo. Đubre koje ga drži kao taoca je njegova mušterija - rekla je za 24sedam snaha Slobodana Trifunovića (65) koga u njegovoj automehaničarskoj radnji kao taoca drži nepoznati napadač.

Prava drama se odigrala danas u beogradskom naselju Palilula. Za sada nepoznati napadač uzeo je oko 15.30 sati vlasnika automehaničarske radnje u Micka Krstića 1 za taoca i sve vreme mu drži nož pod grlom.

Kako nezvanično saznajemo na licu mesta, vlasnik automehaničarske radnje Slobodan Trifunović zvani Boban je sedeo sa prijateljem iz komšiluka, a kada je taj čovek, za koga komšije tvrde da je sklon alkoholu i narkoticima, iz nepoznatog razloga potegao nož i stavio ga pod grlo vlasniku auto-servisa.

 

Članovi porodice taoca, ali i napadača su ispred radnje i na sve načine se bore da napadač oslobodi Slobodana.

Okupio se veliki broj građana koji posmatraju razvoj situacije.

Vlasnik automehaničarske radnje je Slobodan Trifunović (65) koji je prema rečima komšija pre određenog perioda doživeo moždani udar i jedna strana mu je paralisana.ć

Po rečima komšije, vlasnik servisa Slobodan drži tu radnju sa bratom, ostao je bez supruge pre godinu dana i već 40 godina je u tom poslu, a susedi ga opisuju kao dobrog čoveka.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike