Prostitutka opljačkala klijenta u Beogradu: Skinula ga, uzela mu pare, pa ga napala sa muškarcem i otela mu sve što ima!

13.09.2022

15:04

0

Muškarac koji je oštećen u ovom slučaju hteo je da unajmi prostitutku kod Plavog mosta

Prostitutka opljačkala klijenta u Beogradu: Skinula ga, uzela mu pare, pa ga napala sa muškarcem i otela mu sve što ima!
Ilustracija - Copyright Profimedia

Drugo osnovno javno tuzilastvo u Beogradu naložilo je zadržavanje dva lica - žene M.S i muškarca M.S zbog krivičnog dela razbojništvo izvršenog danas u Beogradu.

Kako se saznaje, muškarac koji je oštećen u ovom slučaju hteo je da unajmi prostitutku kod Plavog mosta koja ga je potom opljačkala.

- On je M.S koja je ispod “Plavog mosta” nudila seksualne usluge najpre u svom vozilu predao iznos od 4.000 dinara, a ona njemu kondom i rekla mu da skine odeću sa sebe, a zatim izasla iz vozila kako bi navodno rasitnila novac, da bi se potom vratila u vozilo - navodi izvor i dodaje da je tada došla u pratnji muškarca M.S.

- Oni su uz pretnju opasnim oruđem od oštećenog oduzeli sav novac koji je imao kod sebe - dodaje sagovornik.

Osumnjičeni će biti dovedeni u Drugo OJT u Beogradu sutra na saslušanje, a protiv osumnjičenog M.S biće podneta krivična prijava i zbog prethodno izvršenog krivičnog dela teška krađa, dok ce takođe biti podnete i odgovarajuće prekršajne prijave zbog prostitucije.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Blic

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike