“Spavaj mirno, iza tebe osta puna kuća”: Čitulje ubijenom škaljarcu Vukotiću pune skrivenih poruka (FOTO)

11.09.2022

15:59

0

Autor: 24sedam

Od Jovana Vukotića, vođe “škaljarskog” klana koji je ubijen u četvrtak u Istanbulu u Turskoj pred trudnom suprugom Mašom M. i detetom, familija i prijatelji oprostili su se čituljama

“Spavaj mirno, iza tebe osta puna kuća”: Čitulje ubijenom škaljarcu Vukotiću pune skrivenih poruka (FOTO)
Jovan Vukotić - Copyright Foto: MUP

Od Jovana Vukotića, vođe “škaljarskog” klana koji je ubijen u četvrtak u Istanbulu u Turskoj pred trudnom suprugom Mašom M. i detetom, familija i prijatelji oprostili su se čituljama koje su pune skrivenih poruka u kojima piše da je “pravda spora ali dostižna”, potom “krv nije voda, brate, brat je bratu uvek odan”, “spavaj mirno, iza tebe osta puna kuća”.

Inače, Jovan Vukotić se u Istanbulu u Turskoj se skrivao sa pasošem Severne Makedonije, pod imenom Gerogi Andonov.

Zločin se dogodio u četvrtak veče oko 20 sati i to naočigled Vukotićeve nevenčane supruge Maše M., koja je u drugom stanju i maloletne ćerke.

– Vukotić je ubijen dok je bio u automobilu sa suprugom i malom ćerkicom. Napadači su prišli automobilu na motoru i zapucali. Vukotić je pogodjen sa više hitaca a na sreću njegova supruga i djevojčica nemaju nikakve povrede – otkriva izvor medija.

Posle pucnjave, napadači su dali gas i pobegli. Lekari su pokušali da ukažu pomoć Vukotiću, ali mu nije bilo spasa.

Maša M., trudna supruga Jovana Vukotića, koja je bila sa njim u kolima kada je ubijen u Istanbulu u Turskoj, prema pisanju tamošnjih medija, a kako prenose naši, dala je iskaz u policiji.

Navodno je ispričala da su njih dvoje sa detetom živeli u naselju Atakoj koje važi za elitno. Tog dana kada je ubijen, krenuli su u tržni centar u šoping u Šišli koji je udaljen oko pola sata vožnje od mesta gde stanuju.

– Krenuli smo u tržni centar “Zorlu”. Seli smo u naš auto, a potom je našim kolima prišao motocikl. Na njemu su bile dve osobe, dva muškarca. Ovaj što je sedeo pozadi je pucao – rekla je ona.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike