Ovo je Vukotićeva udovica pred kojom je likvidiran u Turskoj: Vođi "škaljaraca" presudili pred trudnom Mašom i ćerkicom! (FOTO)

09.09.2022

14:36

0

Studirala pravo, pa sve ostavila zbog njega

Ovo je Vukotićeva udovica pred kojom je likvidiran u Turskoj: Vođi "škaljaraca" presudili pred trudnom Mašom i ćerkicom! (FOTO)
Maša M. i Jovan Vukotić - Copyright Privatna arhiva/Printscreen/Youtube

Šef kriminalne grupe iz kotorskog naselja Škaljari, Jovan Vukotić likvidiran je sinoć u Turskoj, prema nezvaničnim informacijama u Istanbulu. Sa njim je u trenutku ubistva bila njegova trudna partnerka Maša Mišić i ćerkica koja još nije napunila ni godinu dana.

Prema saznanjima portala 24sedam, Maša Mišić je iz mesta Brus, a kasnije se preselila u Beograd gde je studirala Pravni fakultet, a bila je među najpolurajnijima na društvenoj mreži Instagram, dok nije upoznala Vukotića i potpuno se povukla sa društvenih mreža.

Kako nam je ispričao izvor blizak Vukotićevoj udovici, njen otac je isto bio u kriminalnim vodama, ali se pre više godina povukao i vratio u Brus.

Mediji spekulišu da je apsolutni vođa "škaljaraca" ubijen jer su napadači pratili Mašu, međutim, još nema nikakvih zvaničnih informacija.

Podsetimo, počeci "škaljarskog klana" sežu u 2008. godinu, te da su do kraja 2014. godine kao jedinstvena krimi-ekipa delovali braća Vukotić, ubijeni Dedović i ekipa koja je poslednjih osam godina prepoznata kao organizovana kriminalna grupa “kavači”, koja je od tada suprotstavljena "škaljarcima".

Tu grupu karakterišu porodične i prijateljske veze, zajedničko geografsko poreklo i zajedničko kriminalno iskustvo.

Privatna arhiva
Maša M.

U spisima je evidentirano više od 200 članova klana, a na tom spisku našlo se i na desetine žena - mahom supruge, ćerke, majke, sestre, devojke, kume, prijateljice, rođake muških članova organizovane kriminalne grupe "škaljarskog klana”.  

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike