Belivukov koljač koji se pokajao sklonjen na imanje kome niko ne može da priđe!

02.09.2022

09:41

0

Autor: 24sedam

Srđan Lalić, sklopio je sporazum o priznanju krivice početkom avgusta

Belivukov koljač koji se pokajao sklonjen na imanje kome niko ne može da priđe!
Veljko Belivuk i Srđan Lalić - Copyright Printscreen/Pink

Pokajanje Srđana Lalića, pripadnika klana Veljka Belivuka, koji je sklopio sporazum o priznanju krivice u zamenu za kaznu zatvora od 18 godina, pre dve nedelje je prebačen na tajnu lokaciju na kojoj ga čuva nekoliko pripadnika MUP-a.

On se najverovatnije nalazi na imanju koje nije upadljivo i gde nema stanovništa, navodi.

Reč o takozvanim imanjima sa kućama koje su kompletno opremljene, imanja su veća, a okolo nema drugih kuća i ljudi, i ako ima to je veoma malo i nisu blizu te kuće u koju je smešten zaštićeni svedok. On ne sme da izlazi napolje, nema šetanja po dvorištu. Sa njim su danonoćno ljudii koji ga čuvaju i to sve spolja izgleda kao da neko tu najnormalnije živi. Na tim lokacijama se nikada nisu pojavila policijska kola, niti bilo šta što bi ukazalo na to šta se dešava na tom imanju, piše "Telegraf.rs".

Srđan Lalić, sklopio je sporazum o priznanju krivice početkom avgusta, a više puta je od samog početka suđenja pokušavao da dobije status okrivljenog svedoka, ali je uporno odbijan. Tek nakon što je prošao nekoliko "testova", on je dobio tu mogućnost koja je od velikog značaja za rešavanje slučajeva koji nisu obuhvaćeni optužnicom, kao i onih u njoj.

kako se navodi, osim što treba da ispriča sve o do sada poznatim zločinima koje je počinila pomenuta kriminalna grupa, on je ključna karika u sudskom postupku jer, osim toga, on treba da reši mnoge misterije koje datiraju još iz perioda 2015. godine.

U Srbiji je nestalo mnogo muškaraca za koje se sumnja da ih je likvidirao klan Veljka Belivuka, a upravo je Lalić taj koji treba da reši te misterije koje datiruju još iz perioda 2015. godine.

Osim toga, dve fotografije Srđana Lalića na kojima se vidi kako se smeje dok muče žrtve svedoče o tome da je on bio prisutan kada su se dešavali najmonstuozniji zločini što ga čini savršenim ključnim okrivljenim svedokom.

Tužilaštvo je tim potezom obezbedilo presudu vođama klana i osiguralo se u slučaju da se dokazi poruka i fotografija sa Skaja proglase nezakonitim.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike