On je lovac na škaljarske glave! Kragujevčanin juče likvidirao Gorana Vlaovića, u junu pobegao iz Budve posle ubistva Minje Šakovića

26.08.2022

09:20

0

Duško Tanasković (28) do sada je odležao pet godina robije

On je lovac na škaljarske glave! Kragujevčanin juče likvidirao Gorana Vlaovića, u junu pobegao iz Budve posle ubistva Minje Šakovića
Duško Tanasković 1 - Copyright Facebook/D.T.

Duško Tanasković (28) iz Kragujevca osumnjičen je za ubistvo Gorana Vlaovića (38) na Pagu u Hrvatskoj i danas bi trebalo da bude saslušan. Hrvatskoj policiji samo je rekao da zna da ga traži crnogorska policija jer ga sumnjiči da je pomagao egzekutoru istaknutog "škaljarca" Milića  Minje Šakovića.

Tanasković je inspektorima zadarske policije rekao da on nema nikakve veze sa tim ubistvom i da je na dan ubistva u Budvi bio u Kragujevcu i dobijao nova lična dokumenta.

Šaković je ubijen 17. juna u Budvi, a dželat mu je takođe prišao s leđa u restoranu, pucao mu nekoliko puta u glavu i pobegao. Crnogorska policija pronašla je pištolj i torbicu ubice, a dželat je imao i vizir.

Kragujevčanin je otkrio i da je u zatvoru bio maloletan, a da je odležao ukupno pet godina zbog razbojništva i imovinskih delikata.

On je juče na plaži Zrće uhapšen zbog sumnje da je hicem iz pištolja, naočigled brojnih svedoka i srpske manekenke i učesnice rijalitija Dragane Banić, ubio Vlaovića (38), zvanog Goro, pripadnika škaljarskog klana iz Herceg Novog.

 Goran Vlaović tek je izašao iz kluba. Bio je možda 15 do 20 metara od ulaza, u društvu devojke, srpske manekenke, kad mu je ubica prišao s leđa i iz pištolja s prigušivačem hladnokrvno ispalio hitac u vrat - prenosi Jutarnji list. Vlaović je pao kao pokošen, a ubica je počeo da beži.

 "Škaljarac" je danima bio na Pagu s društvom i devojkom.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike