Sestra Nine koja je poginula kod Leskovca otkrila kako je saznala za tragediju: "Moje srce je puklo"

22.08.2022

17:12

0

Slomljenog srca sestra Nataša kaže da je Nina imala najlepši osmeh i da će je svi pamtiti po njemu i po dobroti

Sestra Nine koja je poginula kod Leskovca otkrila kako je saznala za tragediju: "Moje srce je puklo"
nasreća autobus (4) - Copyright 24sedam/Maja Kostić

Sestra nastradale Nine Nićiforović (34) jedva je smogla snage da se oglasi posle tragedije koja ju je zadesila. Nina je poginula u prevrtanju autobusa kod Leskovca.

- Šta da vam kažem. Ona mi bila najbrižnija, najemotivnija i najvažnija osoba u životu. Moje srce puklo je kada sam saznala tužne vesti - kaže u ispovesti neutešna Ninina rođena sestra Nataša Nićiforović.

Slomljenog srca Nataša kaže da je Nina imala najlepši osmeh i da će je svi pamtiti po njemu i po dobroti.

Printscreen/Facebook/Nina Niciforovic
 

- Nina je rođena u Senti, gde je i završila gimnaziju, a pritom i Pravni fakultet u Novom Sadu. Živela je u Kanjiži za vreme srednjoškolskih dana, a potom se preselila u Novi Sad, pa tamo i ostala. Uvek je u duši bila avanturista, pa je zato i odradila licencu za turističkog vodiča. I ovoga leta je počela da vodi ture - trudi se Nataša da bude jaka i zbog roditelja, slomljenih od bola.

Porodicu Nićiforović niko zvanično nije obavestio da je Nina poginula. Tragičnu vest saopštili su im Natašin momak i jedna rođaka koji su to saznali putem medija.

24sedam/Maja Kostić
 

- Kad smo to čuli, zvali smo nišku i leskovačku policiju i bolnice kako bismo saznali da li je to tačno. I na kraju su nam potvrdili najgoru vest - jedva govori Nataša.

Da podsetimo, M. Ž. (57) vozač autobusa koji je juče sleteo na autoputu Niš – Leskovac kod Pečenjevca, kada je poginula jedna devojka, a povređeno 33 putnika, je uhapšen.

24sedam/Maja Kostić
 

Kako je potvrdila Policijska uprava u Leskovcu, njemu je po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u ovom gradu određeno zadržavanje do 48 sati zbog teškog dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja, nakon čega će sa krivičnom prijavom biti priveden tužiocu.

Do teške saobraćajne nesreće je došlo kada je autobus somborskih tablica, koji je prevozio putnike sa letovanja u Grčkoj, iz još neutvrđenih razloga sleteo sa auto-puta, kretao se travnatom površinom par stotina metara, a zatim se prevrnuo na bok.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Kurir

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike