Uhapšena devojka (26) osumnjičena da je pijana pokosila Zlatka Živadinovića! On posle 7 dana borbe preminuo!

22.08.2022

16:02

0

Autor: 24sedam

Određeno joj je zadržavanje od 48 sati

Uhapšena devojka (26) osumnjičena da je pijana pokosila Zlatka Živadinovića! On posle 7 dana borbe preminuo!
Zlatko Živadinović - Copyright printscreen/instagram/192_rs

Policija u Kruševcu uhapsila je 26-godišnju devojku koja je, kako se sumnja, vozeći pijana udarila pevača Zlatka Živadinovića. On je podlegao povredama nedelju dana kasnije.

- Pripadnici kriminalističke policije Policijske uprave u Kruševcu su uhapsili i po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva, odredili zadržavanje do 48 sati K.T. (26) iz ovog grada, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja - saopštio je MUP.

Ona se sumnjiči da je 14. avgusta, vozeći automobil pod dejstvom alkohola, udarila četrdsetjednogodišnjeg pešaka.

- Povređeni pešak najpre je zbrinut u kruševačkoj Opštoj bolnici, a potom je prevezen u Kliničko bolnički centar Niš, gde je 20. avgusta preminuo. K.T. će u zakonskom roku, uz krivičnu prijavu biti privedena tužiocu", dodaje se u saopštenju.

Kako smo ranije pisali, Zlatko je prilikom same saobraćajke bio na štakama, a u tom trenutku pokušavao je da izađe iz taksi vozila:

- Zlatko je pre nekoliko meseci imao saobraćajku i bio je u fazi oporavka, pa je išao sa štakama. Toga kobnog dana, po njega, izašao je iz taksija, a zatim odmah nastradao na pešačkom prelazu. Hteo je da pređe ulicu i podigne novac sa bankomata. Na njega je naletela žena u velikoj brzini i u pijanom stanju i pokosila ga na licu mesta-  kaže sagovornik iz istrage, koji je želeo da ostane anoniman.

Nesrećni pevač ima dve ćerke, koje žive sa majkom, jer se Zlatko razveo od svoje supruge, a ona se vratila u roditeljsku kuću.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike