Ovo su Ninine reči pre pogibije u autobusu smrti:"Samo da stignem živa i zdrava!"

22.08.2022

14:35

0

Autor: 24sedam

Putnici koji su pošli u Grčku sa Ninom kažu da autobus nije bio ispravan

Ovo su Ninine reči pre pogibije u autobusu smrti:"Samo da stignem živa i zdrava!"
Nina Nićiforović - Copyright Printscreen/Facebook/Nina Niciforovic

Da li je autobus "Severtransa", u kome je na putu ka Grčkoj, kod Leskovca, nastradala Nina Nićiforović, tuistički vodič agencije "Atić turs", bio u ispravnom stanju, utvrdiće se veštačenjem vozila, međutim, građani su na Fejsbuku, u grupi "Grčka - grupa za turiste", izneli niz podataka koji ukazuju da je vozilo bilo kao "temišrana bomba na putu".

Takođe, u ovoj grupi svoje iskustvo sa kobnog putovanja podelili su i sami puttnici, a jedna žena napisala je da je Nina u jednom momentu rekla: "Samo da stignem živa i zdrava".

- Krenuli smo sa zakašnjenjem od 45 minuta iz Novog Sada 19. avgusta. Kvar na autobusu dogodio se kod Vranja. Nedođija, mrkli mrak. Šoferi sami pokušavaju nešto da urade uz pomoć svetla sa Nininog mobilnog. Čekamo majstora iz Vranja sat vremena. Svi putnici nervozni. Jadna Nina nas teši da će pomoć brzo doći. Otišla sva tri kaiša. Znači autobus je krenuo bez tehničke kontrole. Došao majstor promenio jedan kaiš tek da autobus može da nastavi. Ostali smo bez klime.- Na kraju nam je Nina rekla  "Blago vama, a ja se odmah vraćam ovim busom. Samo da stignem živa i zdrava". Nažalost, Nina se nije vratila. Neka je anđeli čuvaju! Cela grupa se moli za njenu dušu.

U nesreći, koja se u nedelju ujutro dogodila kod Leskovca, poginula je  Nina Nićiforović (34) iz Novog Sada, koja je bila vodič grupi turista, dok je 27 putnika povređeno.

Iz policije su juče saopštili da su odredili zadržavanje do 48 sati vozaču M. Ž. (57), nakon čega će biti saslušan u Osnovnom javnom tužilaštvu zbog sumnje da je počinio krivično delo teško delo protiv bezbednosti saobraćaja.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Kurir

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike