Pijani vozači haraju Sremskom Mitrovicom! Policija zaustavila 29 alkoholisanih osoba, jedan muškarac naduvao skoro 4 promila

22.08.2022

14:34

0

Svim vozačima je određeno zadržavanje i oni su privedeni nadležnim prekršajnim sudijama

Pijani vozači haraju Sremskom Mitrovicom! Policija zaustavila 29 alkoholisanih osoba, jedan muškarac naduvao skoro 4 promila
Ilustracija - Copyright Profimedia

Pripadnici saobraćajne policije Policijske uprave u Sremskoj Mitrovici su u lokalnoj akciji kontrole saobraćaja, u noći između 20. i 21. avgusta, otkrili 29 vozača koji su upravljali vozilima pod dejstvom alkohola, kao i dvojicu koji su vozili pod dejstvom psihoaktivnih supstanci.

Policija je u Sremskoj Mitrovici isključila iz saobraćaja vozača (56) koji je upravljao „pasatom“ sa 3,49 promila alkohola u organizmu! 

Nažalost on nije bio jedini kontrolom saobraćaja policija je zaustavila i vozača (31) „audija“ sa 2,37 promila alkohola. Kada ga je policija privela oštetio je signalni taster na zidu prostorije za zadržavanje, pa će protiv njega biti podneta krivična prijava za krivično delo uništenje i oštećenje tuđe stvari, nadležnom tužilaštvu.

Takođe, saobraćajna policija u Rumi zaustavila je  vozača (42) „opela“ koji je bio pozitivan na amfetamin, a u Novim Banovcima vozača (30) koji je upravljao „pežoom“ pod dejstvom kokaina.

Svim vozačima je određeno zadržavanje i oni su privedeni nadležnim prekršajnim sudijama. 

Policija apeluje  na sve učesnike u saobraćaju, a posebno na vozače da dosledno poštuju sve saobraćajne propise, u cilju svoje i bezbednosti drugih učesnika u saobraćaju.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Informer

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike