Otkriveni svi detalji smrti muzičara koji je juče preminuo: Pevača na pešačkom prelazu pregazila pijana žena

21.08.2022

17:19

0

Autor: 24sedam

Saobraćajna nezgoda koju je pevač Zlatko Živadinović doživeo pre sedam dana kada ga je udarila pripita žena, juče je tragično okončana i on je preminuo

Otkriveni svi detalji smrti muzičara koji je juče preminuo: Pevača na pešačkom prelazu pregazila pijana žena
1661029907-zlatko-zivadinovic-750x500 - Copyright Foto: Printskrin/instagram/192_rs

Saobraćajna nezgoda koju je pevač Zlatko Živadinović doživeo pre sedam dana kada ga je udarila pripita žena, juče je tragično okončana i on je preminuo. Sada je otkriveno šta se tačko dešavalo i kako je došlo do saobraćajke, kao i da je pevač već bio povređen.

Zlatko je prilikom same saobraćajke bio na štakama, a u tom trenutku pokušavao je da izađe iz taksi vozila:

- Zlatko je pre nekoliko meseci imao saobraćajku i bio je u fazi oporavka, pa je išao sa štakama. Toga kobnog dana, po njega, izašao je iz taksija, a zatim odmah nastradao na pešačkom prelazu. Hteo je da pređe ulicu i podigne novac sa bankomata. Na njega je naletela žena u velikoj brzini i u pijanom stanju i pokosila ga na licu mesta-  kaže sagovornik iz istrage, koji je želeo da ostane anoniman.

Nesrećni pevač ima dve ćerke, koje žive sa majkom, jer se Zlatko razveo od svoje supruge, a ona se vratila u roditeljsku kuću.

printscreen/instagram/192_rs
 

- Ostao je da živi u kući sa majkom, koja radi kao službenica u Kruševcu, a vredna je i poštovana meštanka u Mačkovcu i odlična domaćica. Zlatkov otac je preminuo pre godinu i po dana, u vreme korone. Važio je za mirnog, vrednog i uglednog domaćina, privrženog porodici. Pored posla u trgovini, bavio se i poljoprivredom, a na Kopaoniku, odakle je rodom, gajio je maline. Zlatko ima i mlađeg brata, koji je oženjen i živi sa porodicom odvojeno- pričaju komšije iz Mačkovca.

Poznavaoci pevača ističu da je bio dobar čovek i odličan pevač i da je uživao ugled vrsnog interpretatora narodne muzike, a čak je i snimio CD.

- Pevao je po kafanama, na slavljima i veseljima i na drugim manifestacijama. Završio je srednju školu, radio u jednoj privatnioj firmi, a zatim se upustio u profesionalne estradne vode - priča poznanik.

O ovoj tragediji do sada se nije oglasila policija.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike