Dete (12) pušteno iz bolnice: Oglasili se iz KC NIš - poznato stanje povređenih u stravičnoj nesreći kod Leskovca (FOTO/VIDEO)

22.08.2022

08:54

0

Dečak star 12 godina koji je nakon pregleda bio zadržan na Klinici za hirurgiju

Dete (12) pušteno iz bolnice: Oglasili se iz KC NIš - poznato stanje povređenih u stravičnoj nesreći kod Leskovca (FOTO/VIDEO)
nasreća autobus (2) - Copyright 24sedam/Maja Kostić

Povređeni u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se juče dogodila na auto-putu Leskovac - Niš kod mesta Pečenjevac, a koji su zbrinuti u Univerzitetskom kliničkom centru Niš, stabilno su, a dete (12) je otpušteno na kućno lečenje

- Muškarac star 69 godina, koji je zadobio prelom ruke i rebara, nakon operacije u Kliničkom centru u NIšu stabilnih je vitalnih parametara. Njegov postoperativni tok protiče uredn o- rečeno je u UKC Niš.

Kako se saznaje u ovoj zdravstvenoj ustanovi, dečak star 12 godina koji je nakon pregleda bio zadržan na Klinici za hirurgiju otpušten je kući.

- Na kućno lečenje će danas biti otpuštena i žena stara 59 godina koja je bila na ortopediji - kažu u UKC Niš.

Da podsetimo, do teške saobraćajne nesreće je došlo kada je autobus somborskih tablica, koji je prevozio putnike sa letovanja u Grčkoj, iz još neutvrđenih razloga sleteo sa auto-puta, kretao se travnatom površinom par stotina metara, a zatim se prevrnuo na bok.

Turistički vodič Nina Nićiforović, vođa puta, ostala je na mestu mrtva, a povređeni putnici su zavisno od težine povreda, prebačeni u Klinički centar u Nišu i Opštu bolnicu u Leskovcu.

Jedna od putnica iz autobusa koji se prevrnuo kod Leskovca nakon nesreće je izjavila da su stali kod hotela Predejane da odmore.

- Nakon toga smo lepo krenuli, sve je bilo normalno, i brzina, i uslovi puta. Vozač je super vozio, ali prethodno se požalio nešto da ima šećer. Da li je to uticalo ili ne, ne znam, ali mi smo s ravnog puta tek odjednom skrenuli i prevrnuli se - kaže ova žena.

M. Ž. (57) vozač autobusa koji je juče sleteo na autoputu Niš – Leskovac, kada je poginula jedna devojka, a povređeno 33 putnika, je uhapšen.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike