Martinoviće sa Cetinja odranije prati tragična sudbina! Brat Arkanove bivše žene nemilosrdno pobio svoju porodicu, kao i Borilović

15.08.2022

18:45

0

Natalija je imala dvojicu rođene braće, a nijedan nije poživeo do danas...

Martinoviće sa Cetinja odranije prati tragična sudbina! Brat Arkanove bivše žene nemilosrdno pobio svoju porodicu, kao i Borilović
cetinje - Copyright 24sedam/Profimedia/MN Press

Vuk Borilović (34) u petak po podne zavio je u crno porodice na Cetinju, kada je u njegovom krvavom pohodu nastradalo 11 ljudi, a šestoro ranjeno. Cetinjanin je karabinom mahnito pucao u ljude u svom komšiluku, a posebna žalost je za članovima porodice Martinović, majkom i dvojicom njenih maloletnih sinova od 11 i osam godina. Porodice sa Cetinja, koje nose ovo prezime, pamte još ovako tragičnih sudbina, među kojima je i sudbina porodice Natalije Martinović, bivše žene Željka Ražnatovića Arkana.

Zbog masakra na Cetinju, kakav Crna Gora na pamti, u žalosti je čitav Balkan, a strašne vesti dospele se i u svetske medije. Poseban akcenat u svim vestima je na tome da su prve žrtve Vuka Borilovića bila dvojica dečaka, a onda i njihova majka Nataša Martinović.

Vuk je nakon trostrukog ubistva pozvao oca nesrećne dece, Miloša Martinovića, i rekao mu šta je uradio, a onda hladnokrvno nastavio da ubija po komšiluku. Zaustavili su ga policija i sugrađanin Nenad Neno Kaluđerović, a sahranjen je na tajnoj lokaciji van Cetinja. Ujedno je bio i jedanaesta žrtva masakra koji je sam počinio.

Još jedna porodica Martinović iz ovog grada Crne Gore, za koju nije potvrđeno da je u srodstvu sa stradalima, imala je tešku istoriju. Najpoznatija je Natalija Martinović, bivša supruga Željka Ražnatovića Arkana, koja sa njim ima četvoro dece.

Natalija je imala dvojicu rođene braće, a nijedan nije poživeo do danas. Jedan je poginuo na ratištu kod Vukovara, boreći se zajedno sa zetom Arkanom, a drugi je Duško Martinović.

Cela porodica sa Cetinja nađena mrtva u stanu

Tada četrdesetdevotogodišnji Duško Martinović, njegova supruga Mirela (42), sin Aleksandar (18) i ćerka Erika (16) 2002. godine pronađeni su mrtvi svom stanu u Ulici Arsenija Čarnojevića 103 u Novom Beogradu.

Posle uviđaja koji su izvršile specijalizovane ekipe gradskog SUP-a, istražni sudija Okružnog suda u Beogradu i zamenik tužioca Okružnog javnog tužilaštva, utvrđeno je da je Duško ubio ženu i dvoje dece, a potom izvršio samoubistvo pucajući iz pištolja za koji je imao dozvolu. Takođe, zvanična verzija glasi da je Martinović ubio svoju porodicu, pa presudio sebi, a nezvanična da je ubijen.

Twitter_Apokaliptick @Apokaliptick
Natalija Martinović,

Duško Martinović, koji je rođen na Cetinju, bio je pomorac i godinama je plovio na stranim brodovima, a radio je i za jugoslovenske brodare. Njegova supruga Mirela je Slovenka iz Portoroža.

Da su svi Martinovići sa Cetinja povezani, govori i činjenica da je sin Natalije i Arkana, Vojin Ražnatović, izrazio žaljenje za stradalima na Cetinju i izjavio saučešće porodicama.

- Cetinje, moj najmiliji grad u Crnoj Gori, gde sam leti provodio najlepše trenutke mog detinjstva. Nek počivaju u miru i nek im je laka zemlja - napisao je Vojin na Instagram storiju.

Foto: Instagram Printscreen
 

Podsetimo, Cetinjanin Miloš Martinović oprostio se dirljivom porukom od supruge Nataše i dvojice sinova koje je Vuk Borilović ubio na Cetinju.

- Hvala ti za sve što si uradila za Mašana i Marka. Pokušala si da ih spasiš od ološa koji vas je ubio ni krive ni dužne. Borila si se celoga života za njih i sada ste opet zajedno - piše u čitulji koju je objavio neutešni čovek.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike