Potresne reči sestre i majke Julijane koju je na dan slave izrešetao muž: "Borila se da ga spase od alkoholizma"

30.07.2022

20:19

0

Majka ubijene Julijane potresnim rečima opisala je tragičan život koji je njena ćerka imala sa Vinkom

Potresne reči sestre i majke Julijane koju je na dan slave izrešetao muž: "Borila se da ga spase od alkoholizma"
starcevo ubistvo copy - Copyright 24sedam/Lj.K.

Julijana Paunović (46) iz Starčeva kod Petrovca na Mlavi godinama je pokušavala da spase muža Vinka (53) iz "kandži alkohola", a on ju je, pre nekoliko dana, u dvorištu porodične kuće, na dan slave, brutalno ubio.

- Znala sam da je bilo nasilja, ali ona se po svaku cenu trudila da ga spase od alkoholizma i da njihov brak ponovo dovede u normalu... Nažalost, to joj nije uspelo - ispričala je Julijanina sestra T. B. za beogradske medije.

Kako je navela, odlučila je da neke stvari o sestri kaže, jer joj je lakše da ovoliku tugu podeli...

- Moja sestra se borila kao lavica da ga izvuče iz toga, a pala je kao ustreljena srna - rekla je ona.

Kako je navela, porodica još ne zna pravi razlog zločina koji se dogodio na dan njihove krsne slave Sveti arhangel Gavrilo. Vinko je taj dan, pred poslednjim gostom na slavlju, otišao po pištolj, upucao suprugu kraj ljuljaške, dok je prostirala veš, a potom izvršio samoubistvo.

- Ne znamo šta se desilo - rekla je Julijanina sestra i dodala da se nada da je njena sestra sada "na boljem mestu, među anđelima".

"Tukao ju je svaki dan..."

Majka ubijene Julijane potresnim rečima opisala je tragičan život koji je njena ćerka imala sa Vinkom.

- Moja Julijana se udala za Vinka kada je imala samo 15 godina. Odmah je krenulo mučenje, voleo je da pije, a onda ju je tukao svaki dan, ali ona ga je volela i nije nikad htela da ga prijavi. Sinoć je dolazio u našu kuću, odmah sam videla da mu je pogled čudan, nisam mogla da pričam sa njim - rekla je majka Slavica, otečena od suza, i dodala:

- Koliko mi znamo, on je imao pištolj u legalnom posedu. Na slavi je bio i policajac kod njih, on je rekao da mu se ništa nije učinilo sumnjivim. Trebao je znati po ponašanju da shvati da će Vinko da joj naudi - kaže Slavica i dodaje da je u trenutku zločina, Julijanin i Vinkovi sin pozvao dedu telefonom iz Austrije i da je čuo pucnje.

- Moj unuk je zvao iz Austrije kada se ovo dogodilo i pitao ko to puca u dvorištu? Nije ni slutio da više nema roditelje - rekla je majka ubijene Julijane.

- Nisam ni slutila šta moze da nas snađe, jer smo unuka koji je bio slep izgubili pre šest godina, a sada i ćerku i zeta - kaže očajna žena.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam/Blic

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike