"Začuli su se pucnji i ženski jauk" Stravični detalji zločina u Starčevu: Ubio ženu, pa presudio sebi na slavi pred gostom! (FOTO)

27.07.2022

10:36

0

"Zatekli smo stravičan prizor, dva tela u krvi"

"Začuli su se pucnji i ženski jauk" Stravični detalji zločina u Starčevu: Ubio ženu, pa presudio sebi na slavi pred gostom! (FOTO)
starcevo ubistvo copy - Copyright 24sedam/Lj.K.

Vinko P. osumnjičen je da je izrešetao svoju suprugu Julijanu P. pa presudio sebi u porodičnoj kući u selu Starčevo kod Petrovca na Mlavi.

Kako saznaje 24sedam, krvavi pir se odigrao dok su njihova porodica, ali i komšiluk slavili slavu.

Komšinica bračnog para kaže da su oni, kao i Vinko sa porodicom, slavili slavu kad su se u neko doba noći zaculi pucnji.

- Začula su se tri pucnja i ženski jauk. Otrčali smo mi, kao i ostale komšije, i zatekli smo stravičan prizor, dva tela u krvi - kaže komšinica za naš portal.

Komšije su prvo mislile da su pucnji petarde, jer je celo selo slavilo, ali su zatekli njihova tela u krvi. Julijanino telo je ležalo pored ljuljaške u dvorištu.

Julijana i Vinko su imali dvoje dece od kojih jedno živi u Austriji, a drugo dete je imalo paralizu i preminulo je u 27. godini.

Foto: 24sedam/Lj.K.
 

 

Niko od komšija ne može da pretpostavi zbog čega je Vinko ubio svoju suprugi pa sebe. A objave na njenim društvenim mrežama govore da su njih dvoje bili zaljubljeni kao tinejdžeri, što su svi oko njih i mislili sve do sinoć.

Vinko i Julijana su oboje živeli u Austriji, a svakog leta su dolazili u selo. On je došao nedavno, a ona samo nekoliko dana posle njega. Zajedno su bili na grobu sina nekoliko dana pre slave.

Rodbina ne želi da daje izjave za medije, a kako nezvanično saznajemo, jedan gost je još uvek bio na salvi kad se dogodio zločin, njihov zet.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike