Novi detalji stravičnog udesa kod Požege: Dvoje mrtvih, muzički bend bio u kombiju koji se zakucao u kamion? (FOTO)

30.07.2022

13:03 >> 13:30

0

Autor: 24sedam

Stradali i povređeni putovali su u kombiju goronjomilanovačkih registarskih oznaka koji je na putu kroz Rasnu pokušao da pretekne vozilo ispred sebe

Novi detalji stravičnog udesa kod Požege: Dvoje mrtvih, muzički bend bio u kombiju koji se zakucao u kamion? (FOTO)
nesreća Požega - Copyright printscreen/Instagram/192.rs

Dvojica muškaraca su poginula, dok je troje osoba povređeno u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se oko 13.30 dogodila u mestu Rasna kod Požege.

Stradali i povređeni putovali su u kombiju goronjomilanovačkih registarskih oznaka koji je na putu kroz Rasnu pokušao da pretekne vozilo ispred sebe, ali je u tom trenutku udario u kamion koji se svojom trakom kretao iz suprurotnom pravca.

Prema još uvek nepotvrđenim informacijama kombijem koji je učestvovao u udesu putovao je jedan muzički sastav navodno iz Gornjeg Milanovca.

 

 

Vatrogasci iz Požege da bi izvukli tela povređenih morali su da seku olupinu. Povređeni su preveženi u Opštu bolnicu Užice, dok su obojica poginulih povredama podlegli na licu mesta.

 

 

 

 

Saobraćaj na ovom puta Požega – Užice je trenutno u prekidu zbog uviđaja koji je u toku, a a iz Rasne u oba pravca protežu se nepregledne kolone vozila.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike