Ukrajinac izazvao udes kod Zlatibora, pa pobegao! Brzo pronađen i vraćen na mesto nesreće

26.07.2022

09:59

1

Nakon prijave očevidaca policija je uhvatila stranog državljanina i vratila ga na mesto nezgode, kako bi se utvrdili svi detalji ovog incidenta

Ukrajinac izazvao udes kod Zlatibora, pa pobegao! Brzo pronađen i vraćen na mesto nesreće
1658828317udes--fotorina-ilustracija - Copyright RINA

Na magistralnom putu Užice - Zlatibor u mestu Bela zemlja došlo je do nesreće kada su se sudarila dva putnička vozila. Jedan muškarac je zadobio teže povrede i kolima Hitne pomoći prebačen je u Opštu bolnicu u Užicu.

-Do udesa je došlo na delu puta koji ima dve trake u jednom pravcu, kada je vozač automobila ukrajisnkih registrskih tablica koji se kretao iz pravca Užica nagalo skrenuo ulevo želeći da pređe u brzu traku, audi koji se već kretao brzom trakom takođe je naglo skrenuo ulevo kako bi izbegao sudar sa putničkim vozilom, ali je tom prilikom prešao u levu traku i udario u kamion koji je dolazio iz suprotnog pravca - kaže za RINU jedan od čevidaca.

Strani državljanin koji je izazvao udes je pobegao sa lica mesta, ali je nakon prijave očevidaca brzom reakcijm policije uhvaćen i vraćen na mesto nezgode, kako bi se utvrdili svi detalji ovog incidenta.

Usled saobraćajne nezgode na ovoj deonici puta došlo je do kolapsa u saobraćaju, a dugačke kolone formirane su iz oba pravca.

 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: RINA

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike