Prva poseta osuđenom Zoranu Marjanoviću iza rešetaka: Cela porodica došla da ga vidi, a svi se pitaju gde je misteriozna Zorica (FOTO/VIDEO)

26.07.2022

11:11

0

Zoran Marjanović osuđen je nepravosnažno na 40 godina robije zbog ubistva supruge Jelene

Prva poseta osuđenom Zoranu Marjanoviću iza rešetaka: Cela porodica došla da ga vidi, a svi se pitaju gde je misteriozna Zorica (FOTO/VIDEO)
zoran marjanović (6) - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Zoran Marjanović danas je imao prvu posetu porodice u Centralnom zatvoru, u kome se nalazi od petka popodne, kada je uhapšen, nakon što ga je Viši sud osudio na 40 godina robije za svirepo ubistvo supruge Jelene Krsmanović Marjanović.

Zoranu su u posetu jutros stigli njegov sin Uroš kao i brat Miloš sa suprugom. Ono što je sve začudilo jeste činjenica da mu u prvu posetu danas nije došla devojka Zorica Mitrović, sa kojom je pre samo četiri dana došao u Palatu pravde na izricanje presude.

Kada je Mitrovićeva čula reči sudije "kriv je" ona je naglas negodovaila u sudnici, posle čega je izbačena napolje. Nekoliko sati kasnije, kada je interventna policija došla da uhapsi Marjanovića, dok su ga odvodili, Zorica je vikala "Zorane, ne idi u onu vučjnu jazbinu bez advokata".

Nakon višesatne posete u beogradskom istražnom zatvoru, oni su nešto posle 13 sati izašli iz CZ-a.

Na pitanja novinara u kakvom je fizičkom i psihičkom stanju osuđeini Zoran, nisu hteli ništa da kažu. Prošli su ćutke pored brojnih novinarskih ekipa, seli u auto i zaputili se u Borču, u porodičnu kuću u kojoj je on u petak i uhapšen.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike