Porodica Kragujevčanina, prodavca lubenica, kojem je smrskana glava šokirana: "Ne znamo šta nas je snašlo"

20.07.2022

20:47

0

Zoran je juče prodavao lubenice kada mu je prišao K.M. i pitao ga "što me tako gledaš", i pre nego što je prodavac odgovorio otišao je po čekić i udario ga

Porodica Kragujevčanina, prodavca lubenica, kojem je smrskana glava šokirana: "Ne znamo šta nas je snašlo"
lubenice policija copy - Copyright Profimedia/Pixabay

Porodica prodavca lubenica Zorana M. (68) iz okoline Kragujevca koji je teško povređen sinoć kada ga je čekićem u glavu udario K. M. (62) je, kako kaže njegova ćerka Tanja, u šoku.

- Otac mi je otišao normalno iz kuće, a sledeće što smo čuli je da se bori za život. Sedeo je u kolima, prodavao lubenice, a onda ga je taj ničim izazvano udario u glavu. Mi smo u šoku... Ne znamo šta nas je snašlo. Sreća je da je on sada stabilno i da će biti dobro, kaže ona.

Navodi da je muškarac koji je napao njenog oca "čudan" i da ima dosije.

- On je poznat kao problematičan. Tukao je ćerku, komšiju je udario kamenom u glavu... Ima dosije... Strašno. Ne znam šta više da kažem, zaista, priča ćerka.

- Pacijent je na lečenju i intenzivnoj opservaciji u Centru za neurohirurgiju UKC Kragujevac, stabilnih vitalnih funkcija, rekli su iz pomenute bolnice.

Nasilnik je brzom reakcijom policije pronađen i uhapšen. Trenutno se nalazi u pritvoru i očekuje ga saslušanje u Tužilaštvu.

Zoran je juče prodavao lubenice kada mu je prišao K.M. i pitao ga "što me tako gledaš". I pre nego što je prodavac odgovorio otišao je po čekić koji je bio u automobilu i udario ga.

Nesrećnom čoveku konstatovane su teške telesne povrede u vidu preloma lobanje.

Teško povređeni čovek rekao je da ne poznaje nasilnika i da mu "ništa loše nije uradio, čak ni gledao u pravcu njega".

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike