Dete je sve vreme znalo da mu je tata ubio mamu: Otac ubijene doktorke Milene iz Kragujevca - unuk je krio to zbog mlađe sestre!

04.07.2022

16:14

0

Unuk je rekao da zna da mu je majka mrtva jer je video njenu umrlicu - kaže kroz suze Milenin otac

Dete je sve vreme znalo da mu je tata ubio mamu: Otac ubijene doktorke Milene iz Kragujevca - unuk je krio to zbog mlađe sestre!
Printscreen/Facebook/Milena M.

Miroljub M, otac doktorke Milene kojoj je muž Vladimir pucao u glavu dok je spavala 16. maja u porodičnoj kući u Kragujevcu rekao je da nije imao snage da kaže unucima da im je otac ubio majku.

Vladimir je posle stravičnog zločina pobegao, ali se istog dana predao policiji, i u pritvoru je.

- Nisam imao snage da kažem unucima da im je otac ubio majku. Zamolio sam rođaka da im to saopšti, a onda sam saznao da je unuk sve vreme znao šta se desilo, ali je ćutao... - priča Milenin otac.

Ubistvo se dogodilo dok su u kući spavali Milenini i Vladimirovi maloletni ćerka i sin, o kojima se sad brine upravo deda po majci.

- Nismo smeli deci odmah da kažemo šta se desilo, krili smo od njih do te mere da smo se uzdržavali da zaplačemo pred njima. Kada bi deca pitala za majku, govorili smo im da je u bolnici. Ona su dotad već bila navikla da im je majka odsutna jer je Milena pre zločina radila u Nemačkoj. Međutim, kako je vreme prolazilo, morali smo deci da kažemo istinu o Mileninoj sudbini... Nisam imao snage za to, pa sam zamolio jednog rođaka da im saopšti tužnu vest, ali onda je usledio šok kada sam shvatio da je unuk, koji je sada završio prvi razred, sve vreme znao šta se desilo, ali je ćutao - objašnjava Miroljub, i dodaje:

- Unuk je rekao da zna da mu je majka mrtva jer je video njenu umrlicu. Znao je skoro od prvog dana, ali nikom nije hteo da priča, čak ni sestri, koja je godinu dana mlađa od njega...Miroljub napominje da deca znaju da im je otac upucao majku i da "on sad u policiji objašnjava zašto je to uradio".

Printscreen/Facebook/Milena M.
 

- Supruga i ja ne želimo deci da pričamo ništa loše o ocu. A i šta da kažemo, osim da je ubio nevinu ženu, doktorku koja je svima pomagala, spasavala tuđe živote... - ističe Miroljub, i dodaje da će odgovor na to pitanje jednog dana deca sama zatražiti od oca.

Miroljub se prisetio jednog događaja od pre nekoliko dana, koji pokazuje koliko Milena nedostaje njenoj ćerki.

- Bili smo kod rođaka koji uskoro treba da idu u inostranstvo, a njihova ćerka je počela da plače jer mora da ostavi psa u Srbiji. Tada joj je moja unuka rekla: "Nemoj da plačeš, nije kraj sveta. Kraj sveta je kada ti umre majka, kao što je moja mama umrla" - ispričao je Miroljub, jedva zadržavajući suze.

Prema njegovim rečima, deca se svake večeri pred spavanje prekrste i poljube majčinu sliku.

Bonus video

24sedam TV

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Informer

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti