"Želela bih da istrune u zatvoru, ali se plašim da će živ izaći": Potresna ispovest majke silovane i ubijene Anđeline (3)!

19.07.2022

20:40

0

Za šest godina sahranila četvoro najmilijih

"Želela bih da istrune u zatvoru, ali se plašim da će živ izaći": Potresna ispovest majke silovane i ubijene Anđeline (3)!
andjelina stefanovic ubio je vladica rajkovic jutjub pink(2) - Copyright Printscreen/YouTube/Pink

Prošlo je šest godina od monstruoznog zločina u selu Vratarnica kod Zaječara. Vladica Rajković je 9. jula 2016. silovao i do smrti pretukao Anđelinu Stefanović (3), za šta je osuđen na 40 godina zatvora.

Prošlo je šest godina neopisive tuge i nesnosnonog bola, kao iz pakla, za Anđelininu majku Danijelu.

- Najteže mi je bilo kad su mi rekli da je mrtva. Sahranili smo je dan kasnije. Posle nje umro mi je brat, majka i otac. Živim sa dvogodišnjim sinom Dušanom. Da mi je Anđelina živa danas bi je u školu vodila, ovako nemam koga. Sin mi je još mali - počinje Danijela Stefanović ispovest za Telegraf.rs.

Pre desetak dana bila je na groblju sama. Otišla da zapali sveću svom detetu.

- Kada sam se vraćala kući iz dvorišta Rajkovića čula se muzika i slavlje. Rođeni brat ubice mog detata tog 9. jula pravio je veselje. Baš na godišnjicu smrti moje Anđeline odlučio je da pravi rođendan i krštenje sinu. Htela sam da uđem, da im svašta kažem, ali sam odustala. Ništa neće vratiti moje dete...

Najteži su joj dani kad izađe u dvorište i čuje dečiju graju.

- Pomislim da bi se moja Anđa igrala sa njima. Plačem, a suza više nemam. Sanjam je noćima... Baš pred godišnjicu ušao mi je leptir u sobu. Pustila sam ga i zaspala sa njim - tvrdi Danijela.

Kako neutešna majka kaže najviše je boli kad čuje da je Vladicu posetio otac u zatvoru.

- Oni ga viđaju i pričaju sa njim, a ja detetu odlazim na groblje. Porodicu ubice moje Anđe viđam na putu. Ne javljaju mi se niti ja njima. Kad bih videla Vladicu pitala bih ga samo:"Što mi je ubio ćerku i šta sam mu ja zgrešila da mi oduzme dete". Želela bih da istrune u zatvoru, ali se plašim da će živ iz zatvora izaći - kaže Danijela.

Za šest godina sahranila je četvoro najmilijih, a pre dve godine na svet donela dečaka po imenu Dušan. Otac detata ju je ostavio kada je bila trudna.

- Dušanu sam dala ime po mojoj majci. On mi je sada sve. Ostala sam sama sa njim - kaže Danijela.

Podsetimo, mala Anđelina nije jedina žrtva ovog ubice. On je samo dvadesetak dana pre toga uverski presudio i svojoj devojci i komšinici Dragani Stanković.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike