Zbog ovoga je dobio nadimak Malčanski berberin: Svoje žrtve je mučio, silovao i šišao do glave!

08.07.2022

07:17

0

Autor: 24sedam

On je samo 20 dana nakon što je u Srbiji usvojen zakon o doživotnom zatvoru kidnapovao i držao u zatočeništvu devojčicu (12) iz Niša

Zbog ovoga je dobio nadimak Malčanski berberin: Svoje žrtve je mučio, silovao i šišao do glave!
Jovanović je bio osuđen na doživotnu robiju - Copyright Printscreen/Youtube/Belleamie

Ninoslav Jovanović iz Malče, zvani Malčanski berberin, prva je osoba koja je osuđena u Srbiji na doživotnu kaznu zatvora.

On je samo 20 dana nakon što je u Srbiji usvojen novi zakon o kazni doživotnog zatvora, kidnapovao i držao u zatočeništvu devojčicu (12) iz Niša.

Jovanović je pre ove otmice proveo iza rešetaka 22 godine zbog otmice i silovanja tada takođe jedne devojčice, a obe žrtve je ošišao do glave zbog čega je dobio nadimak Malčanski berberin.

Vrhovni kasacioni sud Srbije je 2021. godine odbio kao nedozvoljen zahtev za zaštitu zakonitosti Ninoslava Jovanovića (47) iz Malče, poznatijeg kao "Malčanski berberin", pravosnažno osuđenog na kaznu doživotnog zatvora zbog otmice i silovanja dvanaestogodišnje devojčice, jer zahtev nije podneo preko branioca već ga je sam napisao.

Apelacioni sud u Nišu 5. jula 2021. godine odbio žalbe Jovanovića i njegovog branioca čime je potvrdio istorijsku presudu Višeg suda u Nišu kojom je 5. januara 2021. godine Jovanoviću izrečena kazna doživotnog zatvora za otmicu i silovanje devojčice stare 12 godina iz Suvog Dola kod Niša.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike