"Presrećna sam što je Ninoslav umro!" Ovo su reči devojčice koju je "malčanski berberin" oteo i mučio

08.07.2022

09:23

0

Autor: 24sedam

Devojčicu je držao devet dana, a pronađena je u jednoj napuštenoj vikendici

"Presrećna sam što je Ninoslav umro!" Ovo su reči devojčice koju je "malčanski berberin" oteo i mučio
M. K. i Ninoslav Jovanović - Copyright Printscreen/Facebook/Youtube/Studiob

Nakon vesti da je u zatvoru u Požarevcu, na izdržavanju doživotne robije, preminuo Ninoslav Jovanović zvani "malčanski berberin", oglasila se devojčica koju je on pre tri godine oteo i mučio.

- Toliko sam srećna, ne mogu da opišem radost. Meni je toliko drago da se konačno ovo završilo i da je on konačno umro. Jedva sam to čekala, ne znam šta drugo da kažem i kako to da opišem - rekla je ona.

Jovanović je 20. decembra 2019. godine, sposoban da shvati značaj svojih dela i upravlja svojim postupcima, u naselju Brzi Brod u Nišu, obmanom i pretnjom odveo maloletnu devojčicu iz Suvog Dola, u nameri da je obljubi, na taj način što je putničkim vozilom "fiat punto" sustigao, zaustavio vozilo i pozvao je da uđe u kola.

Devojčicu je držao devet dana, a pronađena je u jednoj napuštenoj vikendici nakon što ju je tu ostavio, a on se dao u bekstvo.

Jovanović je već bio osuđivan za silovanje žene i devojčice (1995), otmicu dve i silovanje jedne devojčice (2005) i opskurnih poruka ženama na svom fejsbuk-profilu (2018), zbog čega je proveo u zatvoru 22 godine.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike