Odbrana Lalića biće zasnovana na njegovom priznanju: Trenutno pauza, advokati očekuju da se završi pripremno ročište danas!

07.07.2022

14:41

0

Advokat Mia Todorić rekla da je saglasna sa priznanjem svog branjenika i da to menja njegovu odbranu

Odbrana Lalića biće zasnovana na njegovom priznanju: Trenutno pauza, advokati očekuju da se završi pripremno ročište danas!
Mia Todorić - Copyright 24sedam/D.A.

U Specijalnom sudu trenutno je u toku pauza na pripremnom ročištiu kriminalnoj  grupi Veljka Belivuka i Marka Miljkovića. Danas je uvodnu reč iznela advokat Mia Todorić, inače branilac Srđana Lalića. Ona je rekla da je on priznao ono što mu se optužnicom stavlja na teret i da će na tome njegova odbrana biti zasnovana.

Ona je novinarima rekla da je i sama bila iznenađenja njegovim priznanjem i da se odbrana samim tim menja.

Foto: Printscreen
 

Još desetak advokata iznelo je danas svoje uvodne reči, ali nije poznato da li će svi završiti danas.Advokati tvrde da nije bilo nikakvih incidenata u sudnici i da se nadaju da će pripremno ročište biti završeno danas.

- Saglasna sam sa njegovim priznanjem - rekla je Mia Todorić za svog branjenika Lalića.

Kako tvrde branioci, odbrana se za sve druge okrivljene koji nisu priznali teška dela koja im se stavljaju na teret, bazira na nezakonito prikupljenim dokazima sa aplikacije Skaj.

Spekuliše se da bi Lalić, posle priznanja, ipak mogao da dobije status svedoka saradnika, ali to je sada još u domenu nagađanja.

Prema nezvaničnim informacijama, jedan od branilaca otvoreno je u sudnici rekao da je optužnica "katastrofa".

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike