Ljubavnik priznao sve, ubili su ga zajedno? Detalji horora kod Leskovca, Biljana lagala da joj je muž u Rusiji, da ne želi ni sa kim kontakt

29.06.2022

09:10

1

Sumnja se da je Biljana ubila muža zajedno sa svojim ljubavnikom još pre tri godine

Ljubavnik priznao sve, ubili su ga zajedno? Detalji horora kod Leskovca, Biljana lagala da joj je muž u Rusiji, da ne želi ni sa kim kontakt
Biljana Stojanović 2 - Copyright Printscreen/Facebook/B.S.

Telo Biljane S. iz Velikog Trnjana pronađeno je juče u pomoćnoj zgradi u dvorištu kuće, a onda je otkriveno da je zaliveno u beton pronađeno još jedno telo - navodno, supruga ove žene, za kog se sumnja da ga je ubila još pre tri godine.

Iako u policiji kažu da još uvek ne znaju o čijem telu se radi, nezvanično se saznaje da je reč o telu supruga ove žene, a sumnja se da ga je ubila ona zajedno sa svojim ljubavnikom još pre tri godine i zalila betonom što je, kako navodi izvor, on to sinoć i ispričao policiji.

U prilog tome ide i činjenica da je ona pričala da joj je suprug u Rusiji, da tamo živi i radi. Postoji trag da je 2019. godine njen muž ušao u Srbiju, ali ga otada niko nije video niti čuo.

Printscreen/Facebook/B.S.
 

Biljana S. je navodno, porodici govorila da je on u Rusiji, da tamo ima novi život i da ne želi kontakt ni sa kim iz Srbije. Nakon što se ona ubila svi su mislili da je to zato što je nesrećna jer je muž ostavio i osuđivali su ga.

Par je imao troje dece, dve ćerke od 19 i 14 godina, kao i sina od 10.

Njegova glava je navodno pronađena u buretu, a ispod bureta su bili vidljivi tragovi svežeg betona.

Jedan od rođaka kaže da je odmah posle sahrane Biljana S. došla policija i svima naredila da izađu iz kuće a kuća je zapečaćena.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Kurir

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike