Išao krvav od vrata do vrata: Upucani muškarac sa Novog Beograda poznat policiji od ranije - tvrdi da nema neprijatelje?

28.06.2022

20:40

0

Metak ga je pogodio u grudni koš, ali srećom nije zakačio nijedan vitalni organ

Išao krvav od vrata do vrata: Upucani muškarac sa Novog Beograda poznat policiji od ranije - tvrdi da nema neprijatelje?
viber_image_2022-06-27_21-50-46-398 - Copyright 24sedam

D.P. (39), koji je sinoć ranjen na Novom Beogradu, kako nezvanično saznajemo odbija da sarađuje sa policijom i tvrdi da ga je u grudi pogodio zalutali metak.

Muškarac je od ranije poznat policiji, a kako saznaje Kurir iz izvora bliskog istrazi, napadač je pobegao na bicikli. Policija je odmah po napadu, oko 20.30 časova, sprovela akciju "Vihor", koja je trajala i rano jutros.

Do napada je došlo u Bloku 70, a muškarac je navodno šetao ulicom kada je neko ispalio hitac u njega.

- Metak ga je pogodio u grudni koš i on je pao kao pokošen držeći se rukama za grudi - priča sagovornik i dodaje:

- Povređeni je jaukao od bolova i presavijao se na zemlji, dok se napadač nakon pucnjave dao u beg. Muškarac koji navodno ima podebeo dosije, prebačen je u Urgentni centar. 

Muškarac nema povrede opasne po život, jer mu srećom nije oštećen nijedan organ. Sinoć je tvrdio da ga je nepoznata osoba dovezla u Urgentni centar.

Napadač pratio njegovo kretanje?

Izvor upoznat sa slučajem veruje da je napadač duže pratio D.P. te da je znao njegove navike.

- Obzirom na to da ga je upucao u grudi, jasno je da nije reč o opomeni, već da je imao nameru da ga ubije. Inače, on je osuđivan, ima pun dosije različitih krivičnih dela, pa nije isključeno i da je sa nekim imao neraščišćene račune, koji su ga sada umalo koštali života - priča izvor i dodaje:

- On je prvo ispričao da se sam upucao slučajno, a posle toga da ga je pogodio zalutali metak. Na kraju je policajcima koji su došli u bolnicu rekao da on ne zna ko bi ga i zbog čega rani.

Ovo su njegove reči, tvrdi izvor:

- Ne znam ko bi mogao da puca u mene jer ja nemam neprijatelje. Šetao sam samo po kraju kada sam upucan.

Komšije koje se nalaze u blizini mesta napada ispričale su za Kurir da je D.P. nakon ranjavanja tražio pomoć.

- Čuli smo da je jednom komšiji nakon pucnjave kucao na vrata, sav krvav i da je jedva izustio: " Molim te, vozi me u Hitnu pomoć!" Tada ga je čovek povezao u bolnicu. Inače, priča se i da je napadač koji je pucao u njega pobegao na bicikli - priča jedan od komšija.

Sinoć je u isto vreme došlo do tuče na Savskom keju, kada su desetorica muškaraca kako nezvanično saznajemo napala mladića palicama i bakljama, ali nije poznato da li su ova dva slučaja povezana.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike