Priča od koje u Boru svi zaziru: Samo ona zna tajnu zbog čega su se otac i sin posle svađe bacili u smrt!

27.06.2022

19:10

0

Tog 20. februara, oko podneva, iz stana Rajića čula se žučna rasprava između oca i sina

Priča od koje u Boru svi zaziru: Samo ona zna tajnu zbog čega su se otac i sin posle svađe bacili u smrt!
bor samoubistvo rajic 2206 2022 foto danilo krsa (10) - Copyright 24sedam/Danilo Krša

Ni četiri meseca nakon strašne tragedije u Boru, kada su, nakon svađe otac i sin, Miodrag i Dejan Rajić, skočili sa osmog sprata stambene zgrade u ulici 3. Oktobra niko u ovom gradu ne zna pravu pozadinu ove porodične drame okončane dvostrukim samoubistvom.

U stanu strave i užasa ostala je kao senka da živi Miodragova supruga, a Dejanova majka, koja je bila i svedok strašnog događaja.

Tog 20. februara, oko podneva, iz stana Rajića čula se žučna rasprava između oca i sina. Prema rečima komšija ječala je cela zgrada, a onda su se začuli povici “nemoj to da radiš, hajde uradi ako smeš”.

Koji tren kasnije Dejan (37) bacio se kroz prozor pravo u smrt, a onda za njim i otac Miodrag (61).

Pali su jedan pored drugog na travnjak iza zgrade, odakle su kolima Hitne pomoći odvezeni u bolnicu, ali spasa za njihove živote nije bilo.

Na mestu na kome su skončali živote stoji vaza sa cvećem, kao podsetnik stanarima zgrade na stravičan prizor koji su tog dana ugledali ispod svojih terasa i prozora.

24sedam/Danilo Krša
Umrlica i dalje stoji na ulazu u zgradu

Kako kažu, ta slika im je i danas pred očima najradije izbegavaju odlazak na travnati deo iza zgrade jer im se odmah pred očima jave slike užasa kome su tog dana svedočili.

U ulazu u zgradu i dalje stoji umrlica, a prema rečima komšiluka ali i zaposlenih u obližnjim lokalima, razlog zbog koga su Rajići skočili i dalje je misterija o kojoj se nerado u ulici, ali i gradu govori.

Jedino Milja, majka i supruga, zna kakvi su narušeni porodični odnosi doveli do toga da joj se suprug i sina posle svađe ubiju. Sve ostalo su samo nagađanja, nevoljno je ovu temu prokomentarisao jedan od stanara zgrade, dok radnica u restoranu koji se nalazi u prizemlju ove zgrade kaže da unesrećenu ženu viđa povremeno, kad nije u selu.
Ona je i pre tragedije odlazila u vikendicu i tamo boravila po nekoliko dana. Koliko sam čula, i sada tamo odlazi, ali je zadnjih dana viđam kad krene u prodavnicu. Ona je kao senka, teško se nosi sa tragedijom, nije dobro, rekla je radnica restorana.

Dejan je, kažu, diplomirao na fakultetu u Beogradu sa prosečnom ocenom iznad devet, dok je Miodrag pre izvesnog vremena imao tešku operaciju srca.

Šta je bio okidač za ovu strašnu tragediju ostaće tajna.

BONUS VIDEO

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike