Posle tragedije muk u Boru! "Još ne možemo da se smirimo kada smo čuli da su nastradali i Marko i njegov sin"

06.05.2022

18:32

0

Autor: 24sedam

Dan posle tragedije koja se dogodila juče, kada su u saobraćajnoj nesreći na putu Zaječar-Negotin nastradali otac Marko Đorđević (38) i njegov osmogodišnji sin N. Đ.

Posle tragedije muk u Boru! "Još ne možemo da se smirimo kada smo čuli da su nastradali i Marko i njegov sin"
Marko Đ., Bor - Copyright Facebook/Marko Đ.

Dan posle tragedije koja se dogodila juče, kada su u saobraćajnoj nesreći na putu Zaječar-Negotin nastradali otac Marko Đorđević (38) i njegov osmogodišnji sin N. Đ. u Boru zavladao je muk. Prijatelji za porodicu Đorđević imaju samo reči hvale i ne mogu da dođu sebi od šoka otkako su primili tragičnu vest.

- Poznavao sam Marka, znam i njegovu suprugu. To su divni ljudi. Marko je bio izuzetno vredan i dobar čovek. Kada smo čuli ovu tužnu vest, svi smo se šokirali - pričaju prijatelji poginulog muškarca..

Kako naglašavaju prijatelji, Marko je rodom iz Knjaževca.

- Juče su krenuli u selo na slavu, kada se dogodila ova strašna nesreća. U Bor je Marko došao zbog posla. Oduvek je bio vredan, i šta god da je radio napredovao je u poslu. Žena mu je izuzetno fina i ljubazna osoba. Koliko smo čuli ona nije bila zaposlena, a Marko je bio jako porodičan čovek i pametan - pričaju poznanici.

Marko je radio u pogonu Transport pri TIR-u u Boru, gde ga kolege opisuju kao izuzetnog radnika. Kako ističu kolege ima oko 10-ak godina radnog staža sa beneficijama.

24sedam/Maja Kostić
 

- Marko je bio odličan mašinovođa. Jako dobar radnik, i kao kolega i kao čovek je bio izuzetan. Baš zato što je izuetan radnik i pre mesec i po dana je unapređen je u poslovođu odelenja železničkog saobraćaja. Imao je velike planove, želeo je još da se usavršava na poslu. Često je odlazio u svoj rodni kraj, voleo je to mesto. Za njega mogu da kažem da je bio izvanredan radnik, svi smo ga na poslu cenili i poštovali. Osim toga bio je jako dobar čovek - kažu kolege.

Trudna supruga i drugo dete još u bolnici

Markova supruga je, kako kažu poznanici u četvrtom mesecu trudnoće. Iz borske bolnice su nam potvrdili da je ona u stabilnom stanju.

- Toliko su se radovali kada je Markova supruga ostala u drugom stanju. Još ne možemo da se smirimo kada smo čuli da su nastradali i Marko i njegov sin - kažu kolege.

Antonio Ahel/ATAImages
 

Da podsetimo, Marko je upravljao automobilom marke "audi" i od zadobijenih povreda nastradao je na licu mesta, dok je njegov osmogodišnji sin podlegao povredama u borskoj Opštoj bolnici. U kolima su se u trenutku nezgode nalazili i Markova supruga i stariji sin (13) koji je zadobio prelom butne kosti i on je prebačen u Klinički centar u Nišu.

Policija je sinoć saopštila da je uhapšen R. B. (63) iz Ćićevca zbog sumnje da je izvršio krivično delo teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

Šta kaže tahograf?

Kako se  nezvanično saznaje, tahograf na kamionu je pokazao da je vozio 30 km/h. Utvrđeno je da niko nije imao alkohola u krvi, kao i da su svi bili propisno vezani.

Na ovom delu puta gde se dogodila saobraćjna nezgoda ograničenje brzine za sve učesnike u saobraćaju je 50 km/h.

Inače, ta saobraćajnica je jako prometna, i velika je frekvencija vozila na teretnom nivou na tom delu puta.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Blic

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike