Tužilaštvo potvrdilo: Hrkalovićeva i Stefanović će biti saslušani! Primarno se proveravaju navodi o Malom Senti

23.06.2022

15:06

0

Autor: D.A.

Oni su pozvani da iznesu saznjanja radi ocene eventualnog postojanja elemenata krivičnih dela

Tužilaštvo potvrdilo: Hrkalovićeva i Stefanović će biti saslušani! Primarno se proveravaju navodi o Malom Senti
dijana hrkalovic nebojsa stefanovic foto mup (7) - Copyright Printscreen MUP

U okviru postupanja po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Beogradu za prikupljanje informacija i obaveštenja radi odgovarajućih provera navoda bivše državne sekretarke Dijane Hrkalović, Sektor unutrašnje kontrole MUP-a obaviće razgovore sa Nebojšom Stefanovićem i Hrkalović u svojstvu građana, saopštilo je Više javno tužilaštvo.

Oni su pozvani da iznesu saznjanja radi ocene eventualnog postojanja elemenata krivičnih dela iz nadležnosti Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, dok u  pogledu eventualnog postojanja elemenata krivičnih dela protiv službene dužnosti izvršenih od strane Hrkalovićke ili Stefanovića, isključivu nadležnost ima Tužilaštvo za organizovani kriminal.

MUP
Slobodan Milenković Mali Senta i Dijana Hrkalović

Po nalogu VJT , SUK će prikupiti i druge informacije, obaviti potrebne razgovore i pribaviti obaveštenja koja su potrebna u cilju utvrđivanja ima li elemenata nekog krivičnog dela koje je iz nadležnosti Višeg javnog tužilaštva u Beogradu.

Nalog SUK-u prvenstveno se odnosi na proveru navoda Hrkalović u vezi sa postupanjem načelnika Odeljenja za borbu protiv droga Slobodana Milenkovića.

BONUS VIDEO:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike