Novi detalji u istrazi tragedije na Pančevcu: Žena nije videla da je Slobodan bačen s mosta!

21.06.2022

07:23

0

Ona je u tim trenucima imala dva promila alkohola u krvi

Novi detalji u istrazi tragedije na Pančevcu: Žena nije videla da je Slobodan bačen s mosta!
Ilustracija - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Slučaj koji je potresao Srbiju prošle nedelje dogodio se na Pančevačkom mostu, kada je taksista P. M. (43) udario Slobodana L. (34) usred noći i "bacio" ga sa mosta na beton.

Istragom se utvrdilo da je Slobodan imao svađu sa devojkom i da su prelazili most, a da je ona u trenutku nesreće imala dva promila u krvi, te da se ne seća samog incidenta.

Ona je prethodno pretila skokom sa mosta, dok ju je nastradali jurio, posle čega je automobil naleteo i tako je došlo do nesreće.

Vozač "citroena" je pobegao sa mesta zločina jer je i sam bio u stanju alkoholisanosti, pa je kako je izjavio u policiji, sačekao da se otrezni, a onda se sam prijavio.

Devojka je prvo izjavila da su bili prijatelji i da joj je dugovao novac, a posle otkrila da su bili u vezi devet meseci.

- Ona je ispitana, a u trenutku tragedije imala je čak 2 promila alkohola u krvi. Rekla je da nije ni videla Slobodana od pijanosti. Dakle, ona tvrdi da se ne seća ni da je on jurio za njom, niti da su ga udarila kola i bacila sa Pančevačkog mosta - prenosi "Telegraf" reči izvora bliskog istrazi.

Prvo osnovno javno tužilaštvo ispituje na kome je odgovornost ove tragedije, a više detalja će biti poznato nakon što se završi toksikološka analiza poginulog, odnosno, kada se utvrdi da li u kom stepenu alkoholisanosti je bio.

Takođe je naloženo saobraćajno veštačenje.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike