Svađao se sa devojkom na Pančevačkom mostu, sprečavao je da skoči, pa tragično poginuo! "Krv je prštala na sve strane"

11.06.2022

15:50

1

"Devojka je tražila momka, nije bila svesna da joj je dečko poginuo"

Svađao se sa devojkom na Pančevačkom mostu, sprečavao je da skoči, pa tragično poginuo! "Krv je prštala na sve strane"
Ilustracija - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Na Pančevačkom mostu, oko jedan sat posle ponoći, stradao je pešak S.L. (34) kada je na njega u punoj brzini naletelo vozilo, a prema rečima očevica nesreće, on je od siline udarca preleteo preko ograde.

Jovica Gudžurić, svedok ove tragedije, ispričao je za Kurir da je prvo izbila svađa između momka i devojke, a ona je potom htela da skoči sa mosta. Nakon što je spasena, njen dečko je tragično nastradao.

- To su momak i devojka, oni su u vezi sedam, osam meseci. Njega poznajem, nju ne znam. On je udario, gurnuo, počela je da beži i prešla preko puta. Krenuo sam za njima, on joj je udario i šamar. Naišla je Interventna policija, pozvali su ga i rekli su mu da se udalji, da joj ne prilazi, potom su otišli. On je nju ponovo gurnuo, ona je onda rekla "sad ćete da vidite koja će žena sutra da bude u novinama" i pošla je da skoči sa mosta. Bio sam tu, on mi je rekao da će da skoči i da krenemo za njom - ispričao je očevidac koji je potom i spasao devojku.

Ispričao je kako je izvukao, ali je potom video i kako je njen momak nastradao.

- Nisam mogao da je vidim u mraku, tračli smo napamet, nije mogla mnogo da pobegne. Stigla je do mosta i prekoračila preko ograde. Ostala joj je samo peta, već je prešla. Bacio sam je za njom i uhvatio je za članak. Prevukao sam ruku i izvukao je napolje, a on je ostao iza mene. Oborio sam je na trotoar, ona se otimala, zvao sam policiju. On je trčao ka nama, nisam obraćao pažnju na saobraćaj, nije ni on video auto, hteo je da pretrči i samo što sam rekao "pazi", to je puklo, sve je letelo i pao je preko ograde - ispričao je on i dodao:

- Krv je prštala na sve strane, delovi automobila su leteli, mislim da je on dečko ostao mrtav od udarca. Devojka je tražila momka, nije bila svesna da joj je dečko poginuo. Pitala je za njega i počela da udara glavom o beton - rekao je Jovica za Kurir.

Rekao je da mu je žao što nije spasao mladića, ali da nije imao vremena da reaguje.

- Ne mogu da se oporavim od toga što sam video. Nismo ni gledali kako trčimo bilo je bitno da nju spasemo. Automobili su proletali i pored njega i pored mene - rekao je on.

Podsetimo, vozač koji je izazvao nesreću sa smrtnim ishodom pobegao je sa lica mesta. Intezivnim radom policija je identifikovala i vozilo i traga se za automobilom "citroen C5".

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike