"Naslutila sam da će se dogoditi nešto loše": Majka nastradalog mladića na Pančevcu traži istinu o tragediji

13.06.2022

19:23

0

Danas je saslušan taksista koji je pokosio Slobodana

"Naslutila sam da će se dogoditi nešto loše": Majka nastradalog mladića na Pančevcu traži istinu o tragediji
Ilustracija - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

"Ja samo želim da znam istinu, šta se dogodilo te noći", izjavila je majka Ljiljana koja je u subotu ostala bez sina Slobodana Lukića (34) u saobraćajnoj nesreći na Pančevačkom mostu.

Podsećamo, na njega je u noći između petka na subotu, jedan sat posle ponoći, naleteo taksista P.M. (43), a nesrećni mladić je od siline udara preleteo ogradu, propao kroz limenu ogradu firme koja se nalazila ispod mosta i na mestu ostao mrtav.

Navodno, na Pančevačkom mostu se našao kao pešak jer je pokušao da odgovori svoju devojku od samoubistva.

Majka naslućivala tragediju

Ljiljana je, kako priča za Telegraf, uvek čekala sina da se vrati kući iz izlaska. Međutim te noći je ostavila upaljeno svetlo i otišla da spava. Kako priča, sin ju je uvek kritikovao što ga čeka do kasno.

- Govorila sam mu da ne mogu da zaspim dok on ne dođe kući - priča žena.

Dodaje da ju je kobne noći nešto trglo iz sna, te da je otišla do njegove sobe, ali da ga nije zatekla u krevetu.

- Pričala sam mu da danima čujem pevanje ptica koje "nisu dobre" i da će se dogoditi nešto loše, on je govorio da ne razmišljam tako i da je to normalno kada je letnji period. Ja sam ipak znala da to nije dobar znak jer svaki put kada bi neko umro iz zgrade, par dana ranije, one bi se isto tako čule i skupljale se ispred ulaza zgrade - objašnjava Ljiljana.

Nije poznavala devojku koja je bila sa Slobodanom kobne noći

Majka tvrdi da nije poznavala devojku sa kojom je njen sin kobne noći bio, ali da je došla da im izjavi saučešće.

- Nisam je upoznala pre tragedije, ne znam ni kakav je tačno njihov odnos bio, ni koliko su se dugo poznavali. Znam da živi u Višnjičkoj Banji i da ima decu. Starija je od njega. Mislim da sa mužem nije živela, da su samo bili vezani papirom, ali opet nisam sigurna, ne znam - priča Slobodanova majka.

Navodno je njen sin često bio nervozan posle razgovora sa devojkom, ali ga je ona savetovala da prisutpi fino i kulturno.

- Jednom je tokom razgovora sa njom razbio telefon. Govorio mi je da je ona dobar čovek i da bi voleo sa njom da ostane u dobrim odnosima, ali da ne može više da bude njen psihijatar - objašnjava Ljiljana.

Kako dalje priča majka, Slobodan je navodno nameravao da prekine vezu sa pomenutom devojkom u prijateljskim odnosnima, ali da nije mogao zbog čestih problema na koje mu se žalila.

Često ga je zvala, što se Ljiljani nije dopadalo jer je radio sa mašinama na poslu koje su opasne.

- Ona je došla da izjavi saučešće i rekla da nije imala nameru da se ubije. Ja samo želim da znam istinu, šta se dogodilo te noći - istakla je Ljiljana.

Dobio poziv

Ljiljana objašnjava da je u noći kada je nastradao dobio poziv da devojka želi da se ubije, nakon čega je otišao iz stana. 

Za sina kaže da je bio društven i human, vredan i brižan sin.

- Nije dovodio društvo u stan jer je smatrao da će remetiti moj mir. Kad god je trebao nekom drugu da se pozajmi novac uvek je davao, kao i oni njemu - priča Ljiljana.

Saslušan taksista 

Sa ocem je takođe imao sjajan odnos, te je često odlazio kod njega na Umku dok je živeo sa majkom.

Ljiljana ističe da je zanima samo istina o tragediji njenog sina, i šta se te noći dogodilo na mostu.

Saslušan taksista

Osumnjičenom taksisti P.M. (43) određeno je zadržavanje u trajanju do 48 časova po rešenju Uprave kriminalističke policije.

On je priznao izvršenje krivičnih dela koja mu se stavljaju na teret, ali je izneo svoje viđenje događaja, odnosno rekao da jeste video kontakt ali da nije znao da je udario čoveka.

Nakon saslušanja, tužilaštvo je Prvom osnovnom sudu u Beogradu podnelo predlog da se prema P.M. odredi pritvor u trajanju od 30 dana, jer postoje okolnosti koje ukazuju na opasnost od bekstva, kao i da će uticati na svedoke.

Kako nezvanično saznajemo, sud je doneo meru zabrane prilaska i komunikacije sa nevenčanom suprugom koja je bila u kolima sa okrivljenim kako ne bi uticao na nju dok se ne ispita u svojstvu svedoka.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Telegraf

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike