Stefan ćuti o pucnjavi u "Stefan Braunu": Veljin vojnik i dalje u bekstvu!

15.06.2022

09:59

0

Autor: 24sedam

Stefan Veljović saslušan u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu

Stefan ćuti o pucnjavi u "Stefan Braunu": Veljin vojnik i dalje u bekstvu!
stefan braun pucnjava zbirno - Copyright 24sedam/Luka Đorđija Talevski/Profimedia

U Višem javnom tužilaštvu u Beogradu danas je saslušan Stefan Veljović (22) zbog sumnje da je učestvovao u  pucnjavi u noćnom klubu "Stefan Braun" u Beogradu 15. marta ove godine.Tom prilikom teško je ranjen radnik obezbeđenja Miro Čuljkovića.

Stefan Veljović osumnjičen je za saizvršilaštvo u pokušaju teškog ubistva.

On se na saslušanju pred pristupajućim zamenikom Višeg javnog tužilaštva u Beogradu branio ćutanjem odnosno iskoristio je  zakonsko pravi sa ne iznosi odbranu u ovoj fazi postupka. Stefan se nalazi u pritvoru od hapšenja pre dve nedelje. Uhapšen je u Soko Banji posle mesec i po dana skrivanja.

U vreme kad je počinio krivično delo Veljović je bio na  izdržavanju kazne kućnog zatvora od osam meseci zbog neovlašćenog držanja droge za ličnu upotrebu.

U bekstvu je još osumnjičeni Aleksandar Šćepanović, navodno pripadnik klana Veljka Belivuka, za kojim je raspisana poternica. Slavoljub Trajkovič i Nikola S. uhapšeni su u martu i tada su na saslušanju negirali da su pucali u Mira Čuljkovića. Milica Dabčević se tereti za krivično delo pomoć počiniocu posle počinjenog krivičnog dela.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike