Dve verzije tragedije u Bijeljini, a u obe motiv ljubomora: Aleksandrina smrt i dalje pod velom tajne!

15.06.2022

08:14

0

Aleksandra pre dve nedelje bila u Bijeljini sa svojim dečkom Filipom G., koji je našao obešenu

Dve verzije tragedije u Bijeljini, a u obe motiv ljubomora: Aleksandrina smrt i dalje pod velom tajne!
aleksandra petrovic face (1) - Copyright Printscreen/Facebook/Aleksansdra Petrovic

Policija u Republici Srpskoj istražuje misterioznu smrt Aleksandre Petrović (23) iz okoline Šapca, čije je telo pronađeno pre dve nedelje ispred jednog motela kod Bijeljine. Kruže dve verzije, a u obe motiv je ljubomora.

Aleksandrin otac Radoslav Petrović potvrdio je da je njegova ćerka pre dve nedelje bila u Bijeljini sa svojim dečkom Filipom G., koji je njemu, kao i policiji, ispričao da je devojku usred noći zatekao obešenu u kupatilu sobe u kojoj su odseli.

Printscreen/Facebook/Aleksansdra Petrovic
 

– On se navodno probudio usred noći i video da nje nema u krevetu. Krenuo je do kupatila, a kada je ušao, zatekao je Aleksandrino telo kako visi, pa ga je skinuo i izneo ispred motela, gde ga je pronašla i policija. Ne znam šta se tačno dogodilo jer još nisam dobio rezultate obdukcije. Recepcionar je pozvao Hitnu pomoć, ali kasno – ispričao je Radoslav Petrović.

Rajko navodi da se njegova ćerka godinama zabavljala s momkom koji je zatekao mrtvu.

- Sahranjena je ovde u Zminjaku. On je dolazio, ljubio je njenu sliku, plakao… Kaže da se sama obesila, a ja ne znam šta da mislim. Da li je kriv, ne znam, to će policija utvrditi – objašnjava potreseni otac.

Nadležni organi Republike Srpske utvrđuju da li je mlada Šapčanka zaista presudila sebi.Mladić je ispitan u policiji, a pokrenuta je istraga, jer ima indicija da bi samoubistvo moglo biti inscenirano, kako bi se prikrili tragovi zločina.

Aleksandrine kolege iz firme u kojoj je radila ne kriju da su u šoku zbog svega što se dogodilo. Tvrde i da su čuli dve verzije događaja. Najčešća priča je da su to veče bili na svadbi. Kad su se vratili, Aleksandra je navodno našla poruke u njegovom telefonu koje je razmenjivao sa drugom devojkom i počinila je samoubistvo. Prema drugoj verziji, njen momak ju je u naletu ljubomore zadavio.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike