Smrt Šapčanke u Bijeljini budi sumnju: Otišla na put sa dečkom, a on je zatekao obešenu u kupatilu sobe?

14.06.2022

08:52

0

Policija utvrđuje da li je Aleksandra Petrović presudila sebi ili je žrtva zločina

Smrt Šapčanke u Bijeljini budi sumnju: Otišla na put sa dečkom,  a on je zatekao obešenu u kupatilu sobe?
aleksandra petrovic face (2a copy - Copyright Printscreen/Facebook/Aleksansdra Petrovic

Aleksandra Petrović (23) iz okoline Šapca preminula je pod misterioznim okolnostima u jednom motelu kod Bijeljine u Republici Srpskoj, a tamošnja policija istražuje njenu smrt. Oni utvrđuju da li je zaista presudila sebi, pokrenuta je istraga i naložena obdukcija, a postoje indicije koje ukazuju na to da bi samoubistvo moglo biti inscenirano da bi se prikrili tragovi zločina

Prema nezvaničnim informacijama, Aleksandra je pre dve nedelje bila u Bijeljini sa svojim dečkom, koji je policiji ispričao da je devojku usred noći zatekao obešenu u kupatilu sobe u kojoj su odseli.

Printscreen/Facebook/Aleksansdra Petrovic
 

Tragični događaj policiji je prijavio lekar Hitne pomoći, koju je te večeri pozvao recepcionar. Devojka je pronađena ispred motela, jer je, navodno, tamo izneo dečko, koji je pronašao mrtvu u kupatilu. On je naveo da se probudio usred noći, a da nje nije bilo u krevetu. Kako je rekao, kada je ušao u kupatilo, doživeo je šok, jer je devojka visila, pa je skinuo i izneo ispred motela.

Rajko Petrović, otac preminule Aleksandre, potvrdio je medijima da je njegova ćerka nastradala u Bijeljini.

- Ne znam šta se tačno dogodilo jer još nisam dobio rezultate obdukcije. Moja ćerka je bila lepotica kakve nema u Mačvi, u osnovnoj i srednjoj školi je učestvovala na raznim takmičenjima, preko 25 zlatnih medalja je osvojila - priča neutešni otac i objašnjava da s ćerkom nije bio u kontaktu dve godine, ali je iz razgovora sa njenim prijateljima shvatio da nije odavala utisak osobe koja želi da se ubije.

Aleksandrin momak je, prema rečoima njenog oca, dolazio, ljubio njenu sliku, plakao...

- Kaže da se sama obesila, on je bio tamo, ja ne znam šta da mislim. Da li je kriv, to ne znam, samo znam da će on život nastaviti, naći drugu devojku, a moje dete, moj anđeo je pod zemljom i ja tu ne mogu ništa - kroz suze je rekao otac.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike