Mogao da ponovi delo: Tukao ženu dok je u naručju držala dete, kamere sve snimile!

14.06.2022

12:22

0

Autor: 24sedam

Ameru G. produžen je pritvor za još mesec dana

Mogao da ponovi delo: Tukao ženu dok je u naručju držala dete, kamere sve snimile!
Profimedia

Amer G. (23) iz Novog Sada, koji se sumnjiči za nasilje u porodici, ostaje u pritvoru nakon što je krivično vanpretresno veće Osnovnog suda u Novom Sadu odbilo žalbu njegovog branioca da se pusti na slobodu.

-Krivično vanpretresno veće ovog suda smatra da je sudija za prethodni postupak pravilno našao da u konkretnom slučaju stoje razlozi za određivanje pritvora jer bi boravkom na slobodi, osumnjičeni u kratkom vremenskom periodu mogao ponoviti krivično delo ili dovršiti pokušano krivično delo, zbog čega je žalba njegovog branioca odbijena kao neosnovana - saopšteno je iz Službe za informisanje Osnovnog suda u Novom Sadu.S

Sud smatra da bi boravkom na slobodi osumnjičeni u kratkom vremenskom periodu mogao ponoviti krivično delo ili dovršiti pokušano krivično delo.

Amer G. (23) iz Novog Sada, uhapšen je zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio krivično delo nasilje u porodici na štetu nevenčane supruge Darie T. (28) iz Novog Sada.

Snimak brutalnog nasilja nad ženom osvanuo je na društvenim mrežama i zgrozila je javnosti. Komšije su videle da muškarac tuče ženu dok drži malo dete u naručju i odmah su pozvale policiju, a patrola je brzo došla u Ćipranovu ulicu u Novom Sadu.

BONUS VIDEO

24sedam

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti