"Moj sin je i dalje u komi": Mali Goksi teško ranjen pre 38 dana, od pucača sa skutera ni traga! Drugovi i braća ćute

10.06.2022

18:10

0

Upucan jednim metkom u glavu na svega nekoliko kilometara od kuće

"Moj sin je i dalje u komi": Mali Goksi teško ranjen pre 38 dana, od pucača sa skutera ni traga! Drugovi i braća ćute
Goran A - Copyright 24sedam

Teško ranjeni mladić Goran Atanasković iz Vinče zvani Mali Goksi upucan je 4. maja oko 23 sata, a u komi je već 38 dana. Kako je za 24sedam potvrdila njegova majka Dragica, on je smešten na VMA.

Rekla nam je da ne želi da daje nikakve informacije o njegovom stanju, ali da je on u komi i da VMA i MUP imaju sve podatke.

24sedam
 

Malog Goksija upucao je još uvek nepoznati napadač sa kacigom na glavi, koji je nakon napada pobegao skuterom u nepoznatom paravcu.

Upucan je jednim metkom u glavu na svega nekoliko kilometara od kuće. Bio je sa drugovima u školskom dvorištu, a na putu do kuće ga je sustigao muškarac na skuteru i u njega ispalio nekoliko hitaca.

Motiv napada na njega je i dalje nepoznat, jer njegovi drugovi policiji ne daju nikakve informacije, a ni braća za koju se mislilo da mogu biti početna tačka u istrazi nisu bila od pomoći.

Mali Goksi je, navodno, sa svojom braćom bio upleten u kriminalne poslove, jer se njegova dva brata bave distribucijom droge na području opštine Grocka. Međutim, ova saznanja nisu potvrđena. Operativna saznanja su pokazala da se sumnja da su Goranova braća, M. A. i B. A. zvani Maza, deo kriminalne grupe koja za nekog većeg dilera distribuira narkotike po Grockoj i da su ušli su uskob sa nekom drugom ekipom oko podele teritorije. Velika je verovatnoća da je i njihov ranjeni brat deo te priče i da je rat dilera kulminirao njegovim upucavanjem.

Njegova majka Dragica je nakon napada na sina za 24sedam rekla da njihova porodica nema nikakve veze sa kriminalnim radnjama.

- Da smo u kriminalnim poslovima, da dilujemo drogu ili da smo zelenaši, pa mi bismo imali kuću, ne bismo živeli kao podstanari. On je jeo giros, a kada je pošao kući upucan je - rekla je ona tada.

Da napadači ne prezaju od intenzivne policijske potere koja je u toku, videlo se po tome što su samo nekoliko dana nakon zločina majci teško ranjenog mladića uputili ozbiljne pretnje, zbog kojih je odmah alarmirala policiju.

Kako je Dragica Atanasković ispričala policijskim službenicima i Interventnoj jedinici koja se nakon njenog poziva odmah uputila u Vinču, pred njenom kućom parkirao se crni džip, iz koga joj je uz pogrdne povike i psovke zaprećeno:"Otvori mamu ti j****, znamo da si unutra."

Kako je tada ispričala, uplašila se jer su joj i prozore na kući gađali štipaljkama.

Ubistvo Perenčevića i ranjavanje Malog Goksija povezivali zbog napadača sa skutera?

Pet dana nakon što je napadač na skuteru pogodio Malog Goksija u potiljak i teško ga ranio, na Banjici je u jednoj teretani ubijen navijač FK Rada sa Banjice Luka Perenčević.

Iako ne postoje nikakve zvanične informacije, neki mediji su ova dva napada dovodili u vezu zbog povezanosti momaka sa poslovima oko distribucije i prodaje narkotika, ali i zbog načina na koji je Luka likvidiran, a Mali Goksi ranjen.

Naime, na Perenčevića je takođe zapucao ubica sa skutera i sa nekoliko metaka ga ubio na licu mesta. Pištolj sa prigušivačem je izvadio iz "Glovo" torbe za dostavu hrane i zapucao samo u Pernčevića, koji je u teretani bio sa tri drugara.

Ono što, bez ikakvih spekulacije, povezuje ove dve pucnjave jeste da nijedan napadač nije pronađen niti mu je policija na tragu. Epilog se još uvek očekuje.

Ranjeni mladić nije prvi put napadnut tog kobnog majskog dana, jer su samo mesec i po pre ranjavanja na njega u obližnjoj kladionici nasrnula trojica muškaraca sa maskama na glavama, koji su ga, isto u potiljak, ranili sekirama. Nakon toga nije zadobio ozbiljnije povrede.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike