Velika akcija srpske poilcije! Zaplenjeno 8 kilograma marihuane i 30.000 evra (FOTO)

02.06.2022

16:49

0

Autor: 24sedam

Kako se sumnja, krivična dela su vršili u dužem vremenskom periodu na teritoriji Beograda

Velika akcija srpske poilcije!  Zaplenjeno 8 kilograma marihuane i 30.000 evra (FOTO)
1 (1) - Copyright MUP

Pripadnici Službe za borbu protiv organizovanog kriminala UKP nakon višemesečne saradnje sa Višim javnim tužilaštvom u Beogradu uhapsili su članove kriminalne grupe K.D. (46), M.S. (38), V.S. (42) i S.S. (41).

Oni su uhapšeni zbog sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga dok se K.D. tereti i za krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

 

Kako se sumnja, krivična dela su vršili u dužem vremenskom periodu na teritoriji Beograda, a policija je pretresom više stambenih jedinica i putničkih motornih vozila, koje su koristili osumnjičeni, pronašla oko osam kilograma marihuane spakovane u 16 paketa, dva pištolja, oko 30.000 evra i vagicu za precizno merenje.

MUP je saopštio da se sumja da su osumnjičeni krivična dela vršili u dužem vremenskom periodu na teritoriji Beograda, a policija je pretresom više stambenih jedinica i putničkih motornih vozila pronašla oko osam kilograma marihuane spakovane u 16 paketa, dva pištolja, oko 30.000 evra i vagicu za precizno merenje.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike