Sekirom nasrnuo na sinovca iz čista mira: Policija napadača iz okoline Nove Varoši zatekla sa konopcem u rukama?

02.06.2022

15:40

0

Teško povređenog S. S. koji trenutak kasnije u dvorištu je našla njegova supraga

Sekirom nasrnuo na sinovca iz čista mira: Policija napadača iz okoline Nove Varoši zatekla sa konopcem u rukama?
Ilustracija - Copyright Pixabay

Lj. S. (75) iz sela Gornja Bela Reka kod Nove Varoši uhapšen je u sredu uveče zbog sumnje da je nešto ranije sekirom udario u glavu i teško povredio svog komšiju i sinovca S. S. (55).

S. S. je sa teškim povredama glave odmah prebačen u Opštu bolnicu u Užicu gde su mu lekari konstatovali teške povrede opasne po život zbog preloma lobanje, krvarenja u mozgu.

On je tokom večeri transportovan na VMA u Beogradu.

Sve se, po prvim informacijama dogodilo u sredu predveče dok je S. S. u svom dvorištu cepao drva.

U dvorište je gurajući ručna kolica stigao LJ. S. i njih dvojica su neko vreme sedeći jedan pored drugog kraj drvljanika najnormalnije razgovarali, sve do momenta kada se S. S. okrenuo kako bi nastavio da cepa drva.

Navodno, u tom trenutku LJ. S. je dohvatio jednu od sekira i udario sinovca u glavu, a da pre toga nije bilo ni verbalnog ni fizičkog sukoba među njima. LJ. S. posle policijskog zadržavanja biće predat Višem javnom tužilaštvu u Užicu, a protiv njega je podneta prijava za krivično delo ubistvo u pokušaju. U samom selu juče niko nije znao razlog zašto je LJ. S. nasrnuo na sinovca.

Razgovor strica i sinovca pored drvljanika videli su neki od srodnika, ali, sam trenutak kada je LJ. S, kako se sumnja, udario sinovca, bio je bez svedoka. Teško povređenog S. S. koji trenutak kasnije u dvorištu je našla njegova supruga.

Dotrčao je jedan od rođaka, teško ranjenog S. S. stavili su u kola i odvezli do Čajetine odakle je sanitetom prebačen u Užica a onda u Beograd.

Sa teško povređenim čovekom jutros se čuo jedan od rođaka i S. S. mu je preneo da je bolje. Osumnjičeni LJ. S. uhapšen je nešto kasnije nedaleko od svoje kuće. Navodno, u rukama je držao konopac.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Kurir

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike