I dalje misterija zbog čega je stric nasrnuo sekirom na sinovca: Udario ga s leđa, pa se dao u beg, do tog trenutka sve je bilo normalno

03.06.2022

19:20

0

Autor: 24sedam

Momenat kada je Lj. S. udario sinovca niko nije video, ali je koji trenutak kasnije žena S. S. izašla napolje i opazila supruga kako leži na zemlji

I dalje misterija zbog čega je stric nasrnuo sekirom na sinovca: Udario ga s leđa, pa se dao u beg, do tog trenutka sve je bilo normalno
sekira pixabay (1) - Copyright Pixabay

U Gornjoj Beloj Reci kod Nove Varoši niko nema objašnjenja zašto je meštanin ovog sela Lj. S. (75) juče s leđa udario sekirom svog rođenog sinovca S. S. (55) i naneo mu teške povrede opasne po život.

Umalo kobnom događaju, kažu komšije i srodnici obojice, prethodio je njihov najnormalniji razgovor koji su vodili kraj drvljanika nadomak kuće S. S.

Po njihovoj priči Lj. S. je u sredu oko 18 sati, gurajući ručna kolica, došao u dvorište S. S. i zatekao ga kako cepa drva. Seo je kraj njega i započeli su razgovor. U kući S. S. nalazili su se njegova majka i žena koja je kroz prozor videla da njen suprug i njegov stric pričaju. Njenog muža, čula je, stic je pitao ko mu je klepao i oštrio sekiru, spominjao drva.

RINA
 

Momenat kada je Lj. S. udario sinovca niko nije video, ali je koji trenutak kasnije žena S. S. izašla napolje i opazila supruga kako leži na zemlji. Primetila je i njegovog strica koji je išao prema svojoj kući udaljenoj 20-ak metara. Po verziji koja kruži Gornjom Belom Rekom, Lj. S. je potegao sekiru na bratanca kada mu je ovaj okrenuo leđa i nastavio da cepa drva.

Jedan rođak je brže-bolje dotrčao i ubacio u svoj automobil S.S. koji je tada bio bez svesti, i odvezao ga u Čajetinu odakle je sanitetom prevežen u Opštu bolnicu Užice. U ovoj ustanovi lekari su utvrdili da je S.S. zadobio prelom lobanje i da ima krvarenje u mozgu zbog čega je prevežen na VMA.

- Dobro je prošlo kako je moglo biti. Razgovarao sam jutros telefonom sa S. S. i on mi je preneo da se oseća bolje, da su mu lekovi smanjili glavobolju. Ne zna zbog čega ga je stric udario sekirom, kaže da nisu imali nikakav ni verbalni ni fizički sukob – ispričao je za „Blic“ jedan od poznanika povrđenog.

24sedam
 

 

Pošto je udario sinovca Lj. S. je otišao svojoj kući. Neko vreme je stajao u dvorištu, a zatim se udaljio pre nego što je iz Nove Varoši stigla policija. Jedan od komšija ga je primetio kako beži uz potok i probija se kroz šiblje, i o tome izvestio policiji. Na par minuta Lj. S. je odmorio pa zatim nastavio beg, ali ga je policija pronašla i uhapsila. Šta je Lj. S. nameravao da učini pošto je povredio sinovca – zna samo on, tek prilikom hapšenja u rukama je držao konopac koji je najverovatnije poneo od kuće.

U Gornjoj Beloj Reci kažu da Lj. S. ima "čudnu narav" i da je prošle jeseni svog rođenog sestrića udario i ostavio ga da leži uz potok. Sestrić je završio u bolnici, a on u policiji.

Zbog sumnje da je počinio ubistvo u pokušaju protiv Lj. S. je određeno zadržavanje do 48 sati posle čega će biti predat Višem javnom tužilaštvu u Užicu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike