Navijači koji su učestvovali u tuči na Autokomandi izneli odbranu! Oštećeni se ne seća ničega

03.06.2022

14:12

0

Autor: D.A.

Osumnjičeni N.N, U.K. i R.K. su nakon toga zaključili sporazume o priznanju krivičnog dela nasilje na sportskoj priredbi

Navijači koji su učestvovali u tuči na Autokomandi izneli odbranu! Oštećeni se ne seća ničega
Ilustracija/Profimedia

Trojica navijača, N.N, U.K. i R.K. priznali su krivicu za tuču koja je usledila nakon utakmice izmedju FK Patrtizan i FK Vojvodina, 11. maja, u blizini Autokomande u Beogradu.  

U ovoj tuči tešku telesnu povredu glave zadobio je S.S. koji je na saslušanju kod tužioca izjavio da se ničega ne seća i da ne može nikoga da prepozna.

Isto su izjavili i njegovi prijatelji istipitani u svojstvu svedoka.

Osumnjičeni N.N, U.K. i R.K. su nakon toga zaključili sporazume o priznanju krivičnog dela nasilje na sportskoj priredbi ili javnom skupu iz clana 344. stav 1 sa Višim javnim tužilaštvom u Beogradu, a koje je danas svojim presudama potvrdio Viši sud u Beogradu.

R.K. je prema sporazumu osudjen na kaznu od pet meseci kućnog zatvora, 50.000 dinara novčane kazne i dve godine zabrane prisustva sportskim priredbama Fudbalskog i Košarkaškog kluba Crvena zvezda.

N.N. i U.K. su prema sporazumu dobili uslovne osude od godinu i četiri meseca zatvora s rokom provere od tri godine i 50.000 dinara novčane kazne, kao i dve godine zabrane prisustva sportskim priredbama Fudbalskog i Košarkaškog kluba Crvena zvezda.

Protiv T.S. i DJ.M. se i dalje vodi krivični postupak.

BONUS VIDEO:

24sedam TV

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti