Džavid skočio u Nišavu za šesnaestogodišnjakinjom: Tinejdžerka se sinoć bacila sa mosta, Nišlija joj spasio život (FOTO)

03.06.2022

12:21

0

Autor: Maja Kostić

Pravoj drami koja se je odigravala sinoć u Nišu prisustvovao veći broj ljudi

Džavid skočio u Nišavu za šesnaestogodišnjakinjom: Tinejdžerka se sinoć bacila sa mosta, Nišlija joj spasio život (FOTO)
Nišava (3) - Copyright 24sedam/Maja Kostić

Nišlija Džavid Sulejmanović spasio je sinoć šesnaestogodišnju A.S. koja je skočila u Nišavu sa Keja Mike Paligorića i teško se povredila.  Sulejmanović, iako srčani bolesnik, bacio se  u vodu.

Pravoj drami koja se je odigravala sinoć u Nišu prisustvovao veći broj ljudi među kojima i troje tinejdžera sa kojima je devojčica bila u društvu pre kobne odluke.

Sulejmanović je rekao  da je oko 21 sat bio ispred kuće sa unucima kada je čuo vrisak svoje ćerke.

- Bacila se devojka – zavrištala je moja kći.  Istrčao sam do bedema, tamo je bilo troje tinejdžera, bili su očigledno pijani. Video sam devojčicu u reci, bila je u vodi do grudi. Uzeo sam je u naručje, i ona se osećala na alkohol. Jaukala je, žalila se da je boli noga i kičma pa sam je spustio na rečno ostrvce da se malo odmori. Zatim sam je ponovo uzeo u ruke i uz pomoć moga zeta odneo je do stepeništa. Utom su pristigli vatrogasci, rekao sam im: "Dajte nosila, ne možemo je više na rukama nositi!" Oni su je preuzeli i predali Hitnoj pomoći - opisuje Džavid sinoćnji događaj.

24sedam/Maja Kostić
 

On kaže da mu ovo nije prvi put, te da je bar sedam, osam puta već skakao u reku za onima koji su hteli da se utope.

- Žalosno je kada takvu glupost učini tako mlado dete, može da ostane invalid zbog jedne nepromišljene odluke. Napili su se, juče su dobili po sto evra od države i eto šta su uradili. Ja imam dvadesetpetoro unučadi ali su sva deca na svom mestu - rekao je Džavid.

24sedam/Maja Kostić
 

Događajima koji su prethodili incidentu prisustvovala je Danijela Mitić koji živi u neposrednoj blizini bedema sa koga je devojčica skočila.

- Bila sam u svom dvorištu, tu preko puta, čula sam tu tinejdžerku kako se dere. Očigledno je bila pijana jer se izražavala kako ne treba. Pretila je: "Skočiću, skočiću!" Čula sam da je navodno pobegla ih hraniteljske porodice, te da joj je neko telefonirao da je traži policija. Bacila je mobilni telefon i preskočila preko bedema u Nišavu, ali je reka plitka pa se dočekala na noge. Njen drug je pozvao Hitnu pomoć a komšija Džavid je već do dolaska spasilaca uspeo da je izvuče iz reke -kazala je Danijela.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike