Dragan, koji se ubio na ulici, terorisao komšije, svi ga se plašili: Novi detalji horora na Dušanovcu

31.05.2022

15:55

0

Dragan Čoš, kako tvrde komšije, mesecima terorisao sve u ulici

Dragan, koji se ubio na ulici, terorisao komšije, svi ga se plašili: Novi detalji horora na Dušanovcu
vozdovac ubadanje 3005 2022 foto ms (3) - Copyright 24sedam/M.S.

Dragan Čoš (47), koji je juče u Terovskoj ulici na Dušanovcu u Beogradu nožem povredio svoju prijateljicu Milicu (22), a potom presudio sebi tako što je nožem presekao arteriju na butini, prema rečima stanara okolnih zgrada, mesecima je terorisao čitav komšiluk.

Čoš se, kako kazuju komšije, pre nekoliko meseci sa muškarcem i ženom doselio u kuću u njihovoj ulici.

- Izbegavali smo da prođemo, njegovo ponašanje bilo je potpuno nepredvidivo. Nekada se pristojno javljao, a onda je imao dane kad je urlao niz ulicu, zabranjivao ljudima da se parkiraju, iako nema svoj automobil, sedeo ispred kapije da mu niko ne zauzme mesto ispred kuće - ispričao je za medije jedan od stanara Tetovske ulice.

Iz kuće u kojoj je navodno živeo sa Milicom koju je povredio i još jednim prijateljem, kako tvrde komšije, često se čula buka i galama.

- I juče, pre nego što je prerezao sebi arteriju, čula se viku iz te kuće. Niko nije ni slutio šta se dešava unutra sve dok krvava devojka nije istrčala, a potom se nedaleko odatle izbo i Dragan - ispričala je jedna od stanarki.

Prva je do leša stigla Draganova bivša devojka, D.B, koja je za 24sedam ispričala da je dve godine bila sa njim u vezi.

- Odlučili smo da se rastanemo pre mesec dana zbog maltretiranja i uznemiravanja koje sam trpela. A videla sam se sa njim, jer je želeo da mi se izvini za sve što je uradio ranije. Zvonio je na interfon, otvorila sam vrata i videla Dragana u lokvi krvi. Dečko iz teretane je izašao i pokušali smo da mu pomognemo. Jedan čovek je izvadio kanap iz auta i mi smo mu povezali nogu, jer mu je bila isečena prepona. Sav je bio krvav i pokušali smo da ga održimo u životu, a imao je posekotine i na uhu. Ne znam da li se sam povredio, a usput je navodno nožem po zadnjici ubo i svoju prijateljicu - rekla je D. B. koja živi u blizini kuće u koju se Dragan preselio pre mesec dana.

Stanari okolnih ulica kažu da je prizor bio jeziv i da su lokve krvi bile na sve strane.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike