Komšije otkrile detalje horora u Jakovu: Došao po auto zbog duga, pa završio zaliven kišom metaka!

29.05.2022

20:29

0

Nekoliko dana ranije Jolović pretukao Đuru Nikolića i njegovog oca

Komšije otkrile detalje horora u Jakovu: Došao po auto zbog duga, pa završio zaliven kišom metaka!
viber_slika_2022-05-29_21-28-57-686 - Copyright 24sedam

U Ulici braće Žigić u beogradskom naselju Jakovo, opština Surčin, večeras oko 19.30 sati, dogodila se pucnjava u kojoj je hicima iz automatske puške "kalašnjikov" teško ranjen Vuk Jovović (35) godina, a na njega je pucao Đura Nikolić (23).

Na mesto zločina je stigla interventna policija, a kako se među komšijama može čuti, Đuru Nikolića su tražili u nekoj od kuća. jer se verovalo da se tu krije sa puškom. Nisu ga pronašli i potraga za Nikolićem i dalje traje.

Pucač živi u Ulici Braće Žigića. Kako komšije kažu za portal 24sedam, Jolović je sa prijateljem došao po automobil Nikolića navodno zbog duga.

- Navodno je Jolović došao sa prijateljem da bi uzeo auto od Đure zbog navodnog duga. Posvađali su se i ovaj je ušao u kuću i uzeo automatsku pušku "kalašnjikov" i pucao u Vuka - rekao je potreseni komšija.

Interventna je pretresla okolne kuće da bi videli da li se Đura sa "kalašnjokovim" skriva u nekoj od njih, međutim nisu ga našli.

Nekoliko dana ranije Jolović je, kako pričaju komšije. pretukao Đuru i njegovog oca.

- Čula sam "bam, bam" uzastopno. Kao rafal. Nekih šest ili sedam metaka je ispaljeno. Komšije su mi rekle da je neki mladić pogođen u stomak i da je Đura pucao u njega. Znam Đuru od malih nogu. Oduvek je bio problematičan - kaže jedna od komšinica.

Jolović je pogođen sa tri hica u stomak.

Beogradska policija intenzivno traga za Nikolićem.

 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike